Home + Favo folderaanbiedingen #3

Favo folderaanbiedingen #3

De dagen worden korter, het wordt kouder en zo langzaamaan beginnen we ons een beetje voor de te bereiden op de feestdagen en ik vind het heerlijk! Ik kan niet wachten tot de intocht, maar ook niet tot al die mooi verlichte etalages en kerstliedjes. Ik vind de voorpret haast leuker dan de dagen zelf. En dan heb ik het nog niet eens over al die leuke, nieuwe accessoires die je nu ziet voor in huis. De folders van deze week staan al bol van de leuke items voor in huis, Sinterklaas en nog veel meer leuks.

Kortom, het is echt leuk shoppen nu en het scheelt je een hoop in je portemonnee om nu alvast in te slaan.

En ja, ik vind dat het ook voor jezelf mag, het salaris wordt toch weer bijna gestort 😉

In ieder geval heb ik alle folders weer voor je nageplozen en denk dat ik echt weer superleuke folderaanbiedingen heb gespot!

Ik begin even met het duurste. Ik vind het namelijk erg leuk om de folders te lezen van de Baby & Tiener Megastore, er staan ook leuke dingen in voor Milans kamer. Wat mij eigenlijk opviel was dat de kinderwagens in een lagere prijsklasse ook zo onwijs leuk zijn. Ik vind de wagens op deze pagina echt heel erg leuk en zo zie je maar dat je nu niet bijna €1000 hoeft neer te tellen voor een kinderwagen.

Dit is de folder van de Wibra met erg leuke woonaccessoires. Nu is niet alles mijn smaak, maar ik vind die metalen mand en de lijsten met quotes heel erg leuk! In de mand zou ik een leuke plaid doen (er een beetje overheen laten hangen en er dan een slinger met cottonballs in doen. Desnoods nog een paar houtblokken erbij en klaar ben je! Leuke cadeautjes zijn dit trouwens ook!

Hier in huize Kenter zijn we behoorlijk LEGO verslaafd dus aanbiedingen met LEGO vallen altijd op en zijn stiekem ook favoriet. Dit is de folder van Bart Smit die flinke korting geeft op de LEGO. Het kan dus echt schelen als je het nu alvast shopt en weglegt voor december.

En als je dan toch bezig bent met al die voorbereidingen voor Sinterklaas kun je net zo goed even langs Action, daar hebben ze nu al alles voor Pakjesavond en het kost ook weer echt drie keer niks. Ik ben zo’n iemand die dit dus al in huis moet halen anders vergeet ik het.

Als medewerker digitale communicatie en social media verslaafde trok de omschrijving van dit boek mij heel erg ook al behoor ik bij lange na niet meer tot de doelgroep van dit boek 😉 De onzekere Isabel weet niet hoe ze zich moet kleden naar de brugklas, maar haar vriendin Kate weet alles van Mode. Isabel bedenkt zich dan dat Kate een eigen app zou moeten hebben. Ze leert coderen en ontwikkelt vervolgens haar eigen mode-app: Project Prep. Dit is dus echt zo’n boek die aansluit bij de de pubers anno nu. Ik zou hem zelf wel willen lezen, maar onthoud deze ook even voor mijn nichtje van 13 voor de feestdagen. Erg leuk!

Dit waren alweer mijn favo folderaanbiedingen van deze week en ik hoop dat er iets leuks voor je bij zit waarvoor je even de stad in wilt.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *