Home + Last minute Moederdagcadeau | Cadeaucard van Primera!

Last minute Moederdagcadeau | Cadeaucard van Primera!

Je kunt vandaag en morgen de stad nog in om voor Moederdag een cadeau te kopen. De meeste mensen denken er al eerder over na, maar kopen het cadeau meestal in de dagen ervoor dus. In de winkels is het megadruk en er wordt volop ingepakt. Alles om onze lieve moeders in het zonnetje te zetten. En ook al vind je het commerciële onzin en gaat er niets boven een knutsel van je kind(eren), een cadeautje is altijd fijn en wordt zeker gewaardeerd.

Maar wat nu als je echt niet weet wat je wilt kopen?

Wat geef je dan aan je moeder?

Als je het echt niet weet en je moeder heeft ook geen hintjes gedropt, dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Je moeder kan dan zelf kiezen wat en wanneer ze er iets van koopt. Wanneer ze bijvoorbeeld ook echt iets nodig heeft bijvoorbeeld.

Bij Primera hebben ze heel veel keuze uit verschillende cadeaubonnen (meer dan 100). Daar zit gegarandeerd iets tussen waar ze heel erg van houdt en waar je haar blij mee maakt.

Ook ik kreeg er twee van Primera en ik ben er erg blij mee. Ik kreeg een ICI Paris XL cadeaukaart en dat kwam goed uit, want mijn luchtje was net op.

Ik kocht voor mijzelf het geurtje ‘Miracle’ van Lancôme en voor mijn moeder een geurtje van Guess. Altijd goed!

Waar ik (en vele moeders met mij) heel erg vrolijk van word is en een bos bloemen. Ze staan vrolijk, ruiken lekker en je haalt het voorjaar er mee in huis. Maar stel nu dat je nog een broer en/of zus hebt en je het zonde vindt om je moeder dan in één keer meerdere bossen bloemen te geven. Dan kan je kiezen voor een Fleurop bloemenbon. Als de bloemen van je moeder dan zijn uitgebloeid kan ze zelf nieuwe bestellen en kiezen wanneer deze worden bezorgd.

En eerlijk? Je kan het nooit fout doen bij je moeder. Als je maar laat zien dat je moeite voor haar hebt gedaan is het toch prima? Het zou tenslotte niet van die ene dag af moeten hangen.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *