Home + Milans Musthaves | Top 5 Playmobil adventskalenders

Milans Musthaves | Top 5 Playmobil adventskalenders

December staat voor de deur en het is mijn favoriete maand van het jaar. We rollen van het ene gezellige feest in het andere en we tellen met elkaar af naar een nieuw jaar waar we allemaal weer verwachtingen van hebben. Misschien is het wel die hoop en verwachting wat dit zo’n mooie maand maakt. We sluiten iets af en beginnen weer met een schone lei aan het nieuwe jaar. En niet alleen wij tellen af, maar ook de kinderen. Met een adventskalender.

Hoewel Milan LEGO minded is, hoor ik hem steeds vaker over Playmobil. Vorig jaar kreeg hij een kersthuis van Playmobil en sindsdien lijkt het wel alsof Playmobil nu ook echt bij de Kerst hoort. En bij Sinterklaas, want we hebben ook een groot deel van de Playmobil Sinterklaas collectie als Sint decoratie in huis. Eigenlijk hoort Playmobil hier bij december en daarom stelde Milan zijn top 5 van Playmobil adventskalenders samen!

We tellen af van 5 naar 1, kijk je mee?

#5 Playmobil Sinterklaas adventskalender

Hoewel het al bijna Sinterklaas is kan deze niet ontbreken aan de top 5, want wat is hij leuk! Niet alleen voor kinderen, want ik vind hem zelf ook geweldig. Daarom hebben we deze ook als Sinterklaasversiering in huis. Deze Sinterklaas kalender is tijdloos!

#4 Playmobil ‘Kerst op de boerderij’

Milan dacht alvast aan Floris en koos voor hem deze adventskalender uit van Playmobil 1,2,3 voor de kleintjes. De figuurtjes zijn wat groter en ook deze staat garant voor uren speelplezier. Misschien kan ik hem voor Floris kopen voor Kerst. Dan heeft ‘ie hem voor volgend jaar…

#3 Playmobil ‘Op heterdaad betrapt’

Welk jongetje vindt politie en boeven nu niet leuk? Milan verzint er hele verhalen bij en daarom moest deze van hem perse in de top 5. In dit geval is de juwelier beroofd en moet de boef worden gevangen. Spannend!

#2 Playmobil ‘Kerstman met geschenkjes’

Aftellen naar Kerst met deze Kerstman en heel veel geschenkjes. Volgens Milan moest deze op nummer 2 omdat deze het beste past bij december. Deze voor hem en #4 voor Floris?

#1 Playmobil ‘Top agents’

Deze moest van Milan op nummer 1 omdat hij deze zelf heeft 😉 dit is namelijk een agentenwerkplaats waar van alle wordt ontwikkelt in de strijd tegen de slechte Dr.Drone. Deze top agents set is origineel en daarom volgens Milan de terechte winnaar. Hij kan niet wachten totdat het 1 december is, want dan mag hij beginnen met uitpakken!

Voor mij zijn de Kerst en Sinterklaassets de winnaars, te leuk! Wat vind jij van deze Playmobil adventskalenders? Laat het me weten in de comments hieronder.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Mocht je via één van deze linkjes een adventskalender bestellen, ontvang ik daar een kleine commissie over.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 29 november 2017 / 08:14

    Vorig jaar had ik de advent 123 gewonnen. Zo leuk!

    Iets duurder dan chocolaatjes advent, maar wel veel leuker.

    Dit jaar eens kijken of ik iets vind…. ik heb nog 2 dagen voor het aftellen met een advent kan starten.