Home + Milans kledingstijl

Milans kledingstijl

Er werd mij laatst gevraagd hoe ik Milans kledingstijl zou omschrijven. Lastige vraag, want ik hij heeft namelijk niet één kledingstijl. Wij ook niet overigens. De ene keer is het heel erg preppy met een bloesje onder een trui en de andere dag is het een sweatpants met army print met daarop een shirt en een spijkerjasje. En alles wat daar tussen zit.

Ik vind dus veel verschillende stijlen leuk en combineer ze dan ook graag met elkaar. Wat die stijlen dan zijn en hoe ik ze combineer zie je vandaag. Veel moeders vinden het lastig om kleding te kopen voor hun zoon en geven aan vaak dezelfde kleding te kopen omdat dat veilig is. Toch is er veel leuks te vinden, je moet het alleen durven combineren.

Casual

Dit is zo’n veilige outfit, maar wel een tikkeltje anders. Een gewone grijze jeans, maar wel met een bijzondere sweater. Een leuke retro print én lekker veel kleur. Deze sweater is van Monkeys Design.

Dit is ook een voorbeeld van een casual outfit met kleur. Een fijne stretch skinny jeans met een frisse trui. de trui staat Milan erg goed met zijn blonde haar en zit heel lekker. Is weer eens wat anders dan blauw en grijs. Mooie, hoge schoentjes eronder en je bent al klaar!

Stoer

Ik ben groot fan van sweatpants mits ze mooi vallen. Dit zijn twee van de goedkoopste die ik heb en deze vallen het mooist. De zwarte is van Primark en de grijze is van Wibra. Ze vallen zo mooi omdat ze om de kuiten wat strakker zitten. Dit zijn ideale broekjes voor school, een bso of een kinderdagverblijf.

Preppy

Ik kon niet zo snel een outfitfoto vinden met deze items, maar Milan draagt dit wel vaak. Het bloesje onder de longsleeve en als het weer mooier wordt kan hij het vest aan als jas. Of hij draagt het spijkerjasje met een bodywarmer. Ik houd ervan! Op de één of andere manier kan deze stijl altijd.

Vintage

Verder houd ik ervan om gave items te scoren in tweedehands winkeltjes. Ik heb er al de leukste merkkleding gekocht en heb iets met spijkerjasjes. Die zijn echt onmisbaar! Deze gaf ik een tweede leven met toffe patches en Milans naam op de achterkant.

Het leukste vind ik om al deze items met elkaar te combineren. Dus nee, één stijl is het niet en ik vind het heerlijk om ermee bezig te zijn en leuke koopjes te scoren.

Wat is de kledingstijl van jouw kind? Kun je dat in één woord omschrijven of ook niet? Laat het me weten in de comments hieronder!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *