Home + Milans budget outfits onder de €50 incl. schoenen!

Milans budget outfits onder de €50 incl. schoenen!

Een kleine twee weken geleden plaatste ik voor het eerst Milans budgetoutfits onder de €50 en wat een succes was dat! Ik kreeg er onwijs leuke reacties op en daarbij was mijn vraag ook gelijk beantwoord. Ik vroeg namelijk of jullie deze rubriek vaker wilden zien en de antwoorden waren positief, al bleek dat ook wel uit het aantal lezers 😉

Wat ik met deze rubriek wil laten zien is dat je je kind ook heel leuk kunt kleden zonder er de hoofdprijs voor uit te moeten geven. Nu zijn wij niet bewust op zoek naar budget items, maar het is wel een sport om zoveel mogelijk leuks te vinden voor kleine prijsjes. Sterker nog, heel veel lijkt op kleding van de dure merken en dan ben je toch gek als je er €40 meer voor gaat betalen?

De vorige keer had ik drie outfits, deze keer zijn het er twee, maar niet minder leuk!

Budget outfit #1

Deze schoenen van de H&M heb je de vorige keer ook al voorbij zien komen. Deze kosten €19,99. De zwarte skinny jeans is van Zara en kort €17,95. We zitten dan op bijna €38. De sweater is van Wibra en kost €9,99! Het is echt een heel mooie sweater met een goede pasvorm én hij zit heel erg lekker. Ik had hem graag nog gehad in het legergroen, maar die was er niet meer.

Budget outfit #2

Omdat het koud was even een sjaal op voor de foto’s 😉 Weer de schoenen van H&M en de sweatpants van Wibra. Deze kost rond de €9. Waar sweatpants soms te wijd zijn is deze echt perfect. Zo zouden ze er meer moeten hebben in verschillende printjes. De okergele sweater is ook van Wibra en kost €9,99.  Deze outfit kostte dus rond de €40!

Deze gave jas shopte ik bij de kinderkledingbeurs en is van Mexx. Hij is echt prachtig en schrik niet, ik kocht hem voor €12,50! Deze outfit kostte dus met de jas erbij €52,50! Zo zie je maar dat het echt wel loont om eens verder te kijken dan je neus lang is en kijk ook vooral op beurzen.

Dit waren Milans budget outfits van deze keer. Er komen nog wel leuke aan dus blijf deze rubriek vooral volgen! Ik wil overigens zo nu en dan weer eens de normale Milans outfits plaatsen waarbij ik iedere dag een foto maak en vertel waar ik het kocht en wat het kostte. Vinden jullie dat ook weer leuk? Het zal geen wekelijkse vaste rubriek worden, maar zo nu en dan en wanneer Milan op de foto wilt natuurlijk. Als hij niet wilt, hoeft hij ook niet.

Laat het me weten in de comments hieronder, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 11 oktober 2016 / 07:22

    Ik vind de broek van de Wibra wel leuk. Wat ben jij goed in koopjes scoren!

  2. 11 oktober 2016 / 13:46

    De 2e outfit vind ik erg leuk met dat okergeel!
    En zeker een budget outfit, staat hem ook erg stoer.