Home + Herfstvakantie tip | LEGO World in Jaarbeurs Utrecht!

Herfstvakantie tip | LEGO World in Jaarbeurs Utrecht!

Over een week begint hier de herfstvakantie alweer en dat is niet alleen heel erg leuk, maar de laatste jaren betekent de herfstvakantie ook dat LEGO World weer in de Jaarbeurs in Utrecht is! Vorig jaar waren wij er voor het eerst en we hebben de hele dag onze ogen uitgekeken. Wat was dat gaaf!

Als je weleens in de Jaarbeurs bent geweest weet je dat deze bestaat uit enorme hallen waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. LEGO World vindt plaats in een aantal van die hallen dus je kunt nagaan dat het echt enorm groot is en je er ook echt wel een hele dag voor uit kunt trekken. Er is voor ieder wat wils. Zo is er voor de kleintjes genoeg te doen met Duplo, voor de meiden LEGO Friends en verder zijn alle thema’s helemaal uitgewerkt.

Je bent er niet alleen om rond te kijken, maar kinderen kunnen er bouwen, spelletjes doen, kijken naar optredens en nog veel meer.

Vorig jaar had ik nog niet zo’n goede camera, maar ik heb wel wat leuke foto’s gemaakt:

Dit jaar weer?

Uiteraard zijn we dit jaar weer van de partij! LEGO World opent op 18 oktober en dat is op Milans verjaardag. Patrick en ik hebben dan allebei vrij en we willen Milan dus verrassen met een dagje LEGO World. We hebben zijn verjaardag dan al gevierd dus dit wordt een dag met zijn drietjes.

Praktische informatie

LEGO World is van 18 tot en met 24 oktober 2016 te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Rond de Jaarbeurs is enorm veel parkeergelegenheid en ook met het OV is het heel goed te bereiken. Je kunt er lekker eten en drinken, maar je mag uiteraard ook zelf je eten en drinken meenemen.

Er is ook ieder jaar een grote Intertoys winkel met alleen maar LEGO en dus ook de nieuwste sets. Erg leuk en misschien een idee om iets te shoppen voor de feestdagen (stiekem). Je kunt er in ieder geval voldoende inspiratie opdoen voor de feestdagen 😉

Ik raad je aan om de kaartjes online te bestellen, dit scheelt ruim €5,50 per kaartje!

Misschien kom ik jullie volgende week nog wel tegen!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *