Home + Milan 6 jaar! Verslag van zijn verjaardag!

Milan 6 jaar! Verslag van zijn verjaardag!

Ik gooi het er maar meteen in: alle clichés zijn waar. Als je kinderen hebt gaat de tijd zo ontzettend snel. Echt, ook als je nu nog in de fase van nachtvoedingen zit, het komt goed en de jaren vliegen echt, echt, echt voorbij! In ons geval zijn er nu zes voorbij en wat is ‘ie al groot. Een bijdehand en heel pienter mannetje met een behoorlijk temperament. Het is een heerlijk ventje en we genieten iedere dag van hem en dat dus al zes jaar lang.

Hij heeft afgelopen week in totaal vier keer zijn verjaardag gevierd; eerst tijdens zijn feestje, daarna op school, afgelopen weekend voor de familie en vrienden en gisteren met zijn drietjes bij LEGO World.

Kijken jullie mee naar zijn verjaardag?

Het begon allemaal op zaterdag al. We zijn die dag eerst nog naar Apeldoorn gereden voor een fantastische bloggers meeting en eenmaal terug in Gouda moesten we nog wat laatste boodschappen doen. Toen Milan ’s avonds op bed lag konden we eindelijk versieren en daar horen natuurlijk minstens 20 ballonnen bij 😉

De volgende ochtend vroeg heb ik buiten ook nog even versierd. Ik wilde de foto hier wel plaatsen, maar ons huisnummer staat erop, toch niet zo heel handig. In ieder geval was de bakfiets versierd en hebben we de slinger opgehangen die ik eerder zelf al had gemaakt.

Daarna konden we de taart ophalen. Milan wilde graag een gouden Ninjago taart en hij was echt fantastisch!

We hadden dit keer gekozen voor witte chocolade en botercrème en dat was een gouden combi! Dankjewel Jammie Cakes voor alweer een fantastische taart voor Milan! Dit is de vijfde taart die ze maakt voor Milan. Dit waren de vorige taarten.

’s Middags kwam de visite en was het erg druk. Ik ben toen helemaal vergeten foto’s te maken en ik kan natuurlijk ook niet zomaar iedereen online “gooien”. Het was erg gezellig en Milan is ontzettend verwend! En het was zulk mooi weer dat we gewoon buiten konden zitten, en dat op 16 oktober!

De bonnen zijn de dag erna natuurlijk meteen weer ingeleverd bij de LEGO winkel 😉

Zijn verjaardag zelf

Op maandag waren we druk met het in elkaar zetten van alle nieuwe LEGO® en gisteren was het tijd om met zijn drietjes op pad te gaan naar, hoe kan het ook anders, LEGO World in de Jaarbeurs in Utrecht. We mochten hier voor Mamablogger heen en de review volgt nog. Maar eerst was het ’s morgens nog tijd voor een klein cadeautje van papa en mama…

Daarna moest al die LEGO® wel weer een plekje krijgen op de tafel… Tja… Het was weer passen en meten, maar het ziet er gezellig uit!

Daarna was het tijd om echt naar LEGO World te gaan!

Daar werden we geïnterviewd door EditieNL. Milan was in de uitzending heel snel te zien, maar ik daarentegen heb mezelf weer voor schut weten te zetten hoor 😉

Het was een ontzettend drukke week voor Milan, maar het zit er weer op. Ik vind het heel erg leuk en ben er ook al een tijd mee bezig, maar ben ook altijd blij als alles achter de rug is en het goed is verlopen. Nu weer over tot de orde van de dag. Ik begin met achterstallige mail, een nieuwe blogplanning en ik moet vandaag ook gewoon weer naar kantoor. Fijne woensdag!

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Grace
    20 oktober 2016 / 19:47

    Ja ik zag je voorbij komen….ik dacht hey dat is het meisje van mamablogger.!