Home + Tip | De nieuwe Sinterklaas collectie van HEMA!

Tip | De nieuwe Sinterklaas collectie van HEMA!

Zo her en der om mij heen hoor ik mensen al plannen maken voor de feestdagen en hoeveel het nog heel ver weg lijkt, schiet het al behoorlijk op. Zo duurt het nog maar 23 dagen tot Sinterklaas aankomt bijvoorbeeld. Over drie weken mogen de kinderen dus alweer hun schoentje zetten en hebben we ook al de eerste afleveringen van het Sinterklaasjournaal (vanaf 9 november) gezien.

De tijd vliegt en dus zul je vanaf vandaag hier ook steeds meer blogs vinden die te maken hebben met de feestdagen. Ik begin vandaag met de nieuwe Sinterklaas collectie van HEMA. We waren er zaterdag voor totaal iets anders, maar mijn oog viel meteen al op deze Sinterklaas spulletjes.

Ik heb sowieso al een zwak voor de spulletjes van de HEMA en ik kan op de één of andere manier alles gebruiken. En als ik het helemaal niet nodig heb, kan ik er wel iets mee verzinnen. Oh ja, als Patrick vraagt wat ik met iets moet is het antwoord steevast dat ik het nodig heb voor de blog 😉

Sinterklaas

Maar goed, weer even terug naar die leuke Sint spulletjes. HEMA heeft niet alleen de bekende pietenpakken, mijters etc. maar ook heel veel leuks voor in huis en om de cadeautjes mee te versieren of te knutselen.

Ik vind de slingers en ballonnen heel erg leuk om het één en ander mee te versieren als Sinterklaas aankomt of voor Pakjesavond. Is weer eens wat anders dan ‘Welkom Sint en Piet’. Verder ben ik een groot fan van de washi tape en de cadeaulabels.

Ik ken dit soort poppetjes van de gelukspoppetjes, maar deze kleine Sinterklaasjes zijn toch geweldig?! Leuk op een cadeautje of op een kaartje.

Kinderen maken ontelbare verlanglijstjes en tekeningen en hoe gaaf zijn deze stempels dan daarbij? Een beetje retro en kinderen kunnen ze zelf nog inkleuren.

Vieren jullie Pakjesavond lekker thuis? Dan kunnen deze rietjes natuurlijk niet ontbreken. Ook deze zijn een beetje retro en doen mij denken aan die oude poëzieplaatjes van vroeger.

Ik vind de spulletjes echt heel erg leuk dus maakte snel een paar foto’s om ze met jullie te kunnen delen. Wat me wel opvalt, ook in andere winkels, is dat Piet dit jaar een beetje achterwege wordt gelaten. Hij is er wel, maar je merkt dat veel winkels niet zo goed weten wat ze met de discussie aan moeten en daarom de nadruk op Sinterklaas leggen. Zonder mij te willen mengen in die discussie (daar is Mamablogger ook niet het platform voor) hoor, maar het viel mij gewoon op.

Versieren jullie het thuis voor Sinterklaas? Wij deden dat niet echt tot afgelopen jaar. Toen hadden we de pakjeshaard van Kruidvat, maakte ik een Sinterklaaskrans en maakten we er echt werk van. Ik ben benieuwd naar wat jullie doen. Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *