Home + Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van BABY born?

Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van BABY born?

Wie kent haar niet; BABY born? Ze is dit jaar 25 geworden en ik denk dat er heel wat moeders zijn, net als ik, die er met veel plezier aan terug denken. Ik heb namelijk nog steeds mijn BABY born en ook mijn nichtje speelde er vroeger mee. Sterker nog, Milan liep toen ‘ie nog kleiner was ook met mijn BABY born door de woonkamer.

Door de vele accessoires die je er tegenwoordig bij hebt is het allemaal net echt voor de poppenmoeders- en vaders. En ja, ik vind dat stiekem ook nog wel leuk 😉

Heb jij ook zo’n poppenmama- of papa in huis? Doe dan mee!

Zoals ik al zei bestaat BABY born 25 jaar en het gebeurt niet heel vaak dat speelgoed zo lang bestaat en nog zo ontzettend populair is. Ook dit jaar zal BABY born op menig verlanglijstje staan. Bij zo’n gelegenheid hoort natuurlijk een groot feest en dus maak je kans op verschillende prijzen zoals een professionele fotoshoot en verschillende BABY born items.

Naast deze cadeaus is er nog iets waar ik graag je aandacht voor vraag: heb jij thuis namelijk ook een poppenmama- of papa rondlopen? Dan wordt jouw zoon of dochter misschien wel het nieuwe gezicht van BABY born!

Hoe doe je mee?

In de speelgoedwinkels vind je bij de BABY born schappen met kroontjes om te knutselen. Deze kun je samen met je kind maken en versieren. Gooi al jullie creativiteit er vooral in! Mocht je nu geen kroontje hebben is dat helemaal niet erg en mag je uiteraard een foto uploaden die gemaakt is in de winkel bij het schap of gewoon thuis.

Upload de foto vervolgens op de BABY born Facebookpagina en deel hem met je vrienden en familie. Iedere twee weken gaan de foto’s met de meeste stemmen meteen door naar de live finale op 30 november 2016 en hoewel dat een groot feest wordt, vier je 25 jaar natuurlijk met nog veel meer prijzen. Alle winnaars zijn namelijk verzekert van een prijs en ik kan daar hopelijk een bijdrage aan leveren…

Ik ben één van de juryleden!

Ik vind het een enorme eer, want ik ben één van de juryleden! Hoe leuk is dat?! Ik zal dit dan ook op de voet volgen en jullie tussendoor ook voorzien van updates en tips. Tot slot mag ik jullie vandaag vertellen dat ik ook wildcards mag uitdelen aan  de poppenmama’s- en papa’s! Ontzettend leuk en zoals ik al zei een enorme eer.

Doe snel mee en wie weet wordt jouw kind wel hét gezicht van BABY born!

Liefs, Marisca

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *