Home + Mijn verslag van de Sinterklaasintocht in Gouda

Mijn verslag van de Sinterklaasintocht in Gouda

De voorpret was zo leuk! Iedereen had er al zin in zodra bekend werd dat de landelijke Sinterklaasintocht dit jaar in Gouda werd gehouden. En de afgelopen twee weken ademde de stad Sinterklaas. Steeds meer activiteiten werden bekend, de kinderen kregen op school de aftelkalender, langzaamaan kwamen de versieringen, lag er steeds meer Sint spul in de winkels en het was zeker voor de kinderen heel erg spannend. En stiekem gaan wij daar als ouders natuurlijk ook in mee, het is gewoon heel gezellig!

Heel veel gezelligheid, dat hadden we van de intocht ook gehoopt en dat was ook een lange tijd zo. Laten we namelijk voorop stellen dat Gouda dit heel leuk heeft aangepakt en het ook gewoon ouderwets gezellig  was!

Totdat demonstranten zich niet aan de afspraken hielden en niet op de voor hun aangewezen plek bleven, maar het nodig vonden om het feest te verstoren. Ik heb het bewust niet over verpesten, want ik laat onze dag niet verpesten door dit stelletje. Maar dat de kinderen dit hebben meegekregen was niet te vermijden gezien het grote deel van de stad dat was afgesloten door politie en politie was zich tussen de mensen bevond en de sfeer die steeds grimmiger werd.

We hebben de hele dag foto’s gemaakt dus daarom een fotoverslag van de Sinterklaasintocht die we niet snel meer zullen vergeten…

Wil je de foto’s groter zien? Klik dan in de rechtsonder op de foto.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ciska Van Stijn
    16 november 2014 / 12:12

    Niet alles was gelukkig negatief …..gouda was zo sfeervol totdat er een handje mensen zonder verstand het nodig vonden een kinderfeest te verpesten schande dat dit in Nederland gebeurd