Home + Mijn nieuwe Structuurjunkie items en zo gebruik ik de nieuwe Structuurjunkie planner

Mijn nieuwe Structuurjunkie items en zo gebruik ik de nieuwe Structuurjunkie planner

Eerder schreef ik al over de fijne Structuurjunkie planners en het moge duidelijk zijn; ik ben nog steeds fan. Ik vind de planners gewoon fijn. De okergele die ik gebruik op het werk is bijna vol, maar ik heb er inmiddels ook één uit de nieuwe collectie om alles thuis te plannen. Van de administratie tot aan de boodschappen en van mijn blogwerkzaamheden tot afspraken. Ik heb goed gekeken hoe Structuurjunkie Cynthia haar planning maakt en daar mijn variant op gemaakt. Die laat ik zien net als de nieuwe ‘Planner-extra’s’ en het nieuwe takenblok van Structuurjunkie. Kijken jullie mee?

Mijn nieuwe Structuurjunkie planner

Ik heb dit keer gekozen voor de oranje planner. Normaal niet mijn kleur, maar ik vond deze wel erg mooi. De inhoud is precies hetzelfde als de andere Structuurjunkie light planners, waar ik vorig jaar al een review over schreef. Het is een planner die ik nu al ruim een jaar gebruik op mijn werk en hij is ontzettend fijn. Daar schrijf ik mijn to do lijstjes voor die dag in én ik neem hem mee naar overleggen om aantekeningen in te schrijven. Dat wissel ik nu overigens af met mijn Correctbook, maar alle taken die voortvloeien uit een overleg gaan weer in de Structuurjunkie planner.

Zo plan ik in mijn planner

Voor thuis wilde ik het anders aanpakken. Ik heb zoveel planner geprobeerd, maar kom toch iedere keer terug op deze. Ik gebruik wel andere planners en boekjes voor de samenwerkingen die ik aanga voor Mamablogger, maar om al mijn werkzaamheden, taken en afspraken voor de blog en privé te plannen, wilde ik toch een Structuurjunkie planner. Ik heb hem al even in huis, maar vond nog niet eerder de tijd om ermee aan de slag te gaan. Tot afgelopen weekend. Ik ben lekker in de weer gegaan met mijn planner stickers en HP Sprocket en ben twee weken vooruit gaan plannen.

In de intro vertelde ik al dat ik heel erg heb gekeken naar hoe Cynthia van Structuurjunkie haar planner invult. Dat ziet er zo netjes en overzichtelijk uit dat ik daar helemaal blij van word. Dat wilde ik ook! Ik heb daar mijn eigen interpretatie aan gegeven en heb de bladzijdes wat vrolijker gemaakt met stickers en foto’s die ik heb geprint met mijn HP Sprocket die ik echt veel te weinig gebruik en dat is zonde, want hij is zo ontzettend leuk!

Structuurjunkie Planner-extra’s

Nieuw in de Structuurjunkie collectie is het ‘Planner-extra’s’ blok. Hiermee kun je je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen uit kunt werken, vooruitblikken, je kunt braindumps maken, er zijn week- en maandevaluaties en 12 uitdagingen. Kortom, hiermee kun je uitwerken wat jij wilt zonder dat je dat in je planner hoeft te doen. Vervolgens scheur je het papier van het blok en stop je deze in je planner. Superhandig en je vult deze alleen in wanneer jij dat wilt en er behoefte aan hebt.

Ik zal vooral de mindmaps gebruiken, maar ook de ‘doelen stap-voor-stap’ vellen. Ik hoop van de zomer eindelijk de rust te vinden om nieuwe doelen te gaan formuleren. Voor Mamablogger, maar ook privé.

Het planner-extra’s blok bestaat uit 112 vellen van 1oo grams papier. De vellen zijn daarmee lekker stevig.

Structuurjunkie taken

Heb je toch nog wat extra ruimte nodig voor je taken of kleine to do’s die je niet meer kwijt kunt in de planner? Dan zijn daar de takenlijstjes (overigens ook los te gebruiken). In ieder blok zitten 112 vellen en ook deze zijn gemaakt van 100 grams papier. Op ieder takenlijstje is ruimte voor 20 taken.

Ik heb nu drie weken vooruit gepland, maar wil iedere zondag even gaan zitten voor de planning van de week erop. Plannen, stickers plakken en foto’s uitprinten. Niet achter een toetsenbord, maar echt schrijven en de pagina’s leuk maken. Noem mij maar suf, maar ik vind het heerlijk.

Gebruik jij de Structuurjunkie planner?

[shopr_shopthepost collection=”structuurjunkie” size=”large” title=”Shop hier je Structuurjunkie items”]

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *