Home + Marisca’s Weekly Woensdag #9

Marisca’s Weekly Woensdag #9

Mijn laatste Weekly Woensdag dateert van 25 november, hoog tijd voor een nieuwe dus! Afgelopen week was leuk, echt heel leuk! Lekker gewerkt, gezelligheid met familie, feest en ook genoeg qualitytime hier in huis. En daarom was er natuurlijk genoeg te fotograferen.

Kijk je mee naar mijn week?

Happy New Year! Vanaf het huis van mijn ouders hadden we een mooi uitzicht op heel veel vuurwerk. Milan keek zijn ogen uit! En het is mij met mijn nieuwe camera zelfs gelukt een paar mooie vuurwerkfoto’s te maken!

Op nieuwjaarsdag had ik enorme zin in schoonmaken. Het weer was ’s morgens lekker dus hup, de ramen open en lekker zemen (ja, ik vind dat serieus leuk), stofzuigen, opruimen en wasjes wegwerken. Ik houd ervan! Ik had na afloop dan ook weer een heerlijk voldaan gevoel. Een lekker begin van het nieuwe jaar!

Daarna richting mijn ouders. Het was er gezellig druk: mijn zus en broer met hun gezinnen en aanhang en mijn oom en tante waren er. We hebben er uiteraard zuurkool met spel gegeten. Traditie op nieuwjaarsdag, want ‘eet je op nieuwjaarsdag zuurkool met spek, dan heb je het hele jaar geen geldgebrek!’.

Mijn broer en schoonzus waren in december 25 jaar getrouwd en vierden dat met een feest in hun mooie winkel. Heel gezellig en we gingen rond 22.30 uur naar huis zodat Milan naar bed kon. Milan had er echter weinig zin in, want hij had het prima naar zijn zin. Milan is wel echt een feestnummer dus dat wordt nog wat als hij een jaar op 17 is 😉 Op de tweede foto staat Milan met zijn grote neef die er super uitzag in zijn pak. En ja, ik mocht de foto plaatsen op de blog van hem.

Op naar de Action voor sportspullen! In de vlog heb je al kunnen zien wat ik precies heb gekocht en wat dat kostte. Ik weet niet of het al duidelijk was, maar ik hou echt van de Action!

Op mijn werk zijn we uiteraard voorzien van thee, maar mijn collega brengt echt lekkere thee mee die ze ook met mij deelt. Ik heb mij nu al zo’n 100 keer voorgenomen ook eens lekkere thee mee te nemen zodat ik ook kan uitdelen aan haar. Iedere keer vergat ik het maar 2016 beginnen we met door mij meegebrachte thee!

Nieuwe schoenen en ze lopen fantastisch! Vanaf het moment dat ik ze paste zaten ze al lekker en dat is me nog nooit eerder gebeurd. Ik hoef ze dus niet in te lopen.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar ik wil 20 kilo afvallen. Ik schreef er op 2 januari een blog over en je kunt mijn vorderingen natuurlijk hier volgen.

Tussen alle bedrijven door hebben we ook nog even geschaatst. Nou ja, Patrick, Milan en mijn neefje. Ik kan helaas niet schaatsen dus ik maak de foto’s en roep minstens 100 keer naar Milan dat hij wel uit moet kijken 🙂 Nu hopen op natuurijs, want ik vind de sfeer geweldig! Ik hoop stiekem nog eens op een Elfstedentocht. Toen hij een paar jaar geleden heel dichtbij was, maar toch niet doorging heb ik er echt om gehuild. Heel suf, maar ik vind het fantastisch en hoop er nog een keer één mee te maken en er dan ook naartoe te gaan.

Kon er nog meer LEGO bij? Nee eigenlijk niet, maar het is weer gelukt. Milan heeft voor Kerst de trein, de cupcakewinkel, een café en de nieuwsauto gekregen. De tafel moest dus weer gereorganiseerd worden. We hebben nu een stadje gemaakt binnen de rails die echt nét op de tafel past.

Ik woon op zo’n 100 meter afstand van de bibliotheek. En niet zomaar één, want “onze” bieb is verkozen tot de leukste bibliotheek van Nederland. En terecht, want hij is ook geweldig! Ik zal er eens foto’s maken en erover bloggen. Ik kom er dan ook vaak en lees ongeveer een boek per twee weken. De twee linker boeken heb ik al uit en ik ga nu beginnen aan de andere twee.

Dit was mijn weekly! Ik hoop dat het je het leuk vond weer even mee te kijken.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie