Home + De eerste keer hardlopen na 2 jaar…

De eerste keer hardlopen na 2 jaar…

Serieus, terwijl ik dit schrijf ben ik zowat nog buiten adem, want het was best wel weer pittig. We hebben niet meteen een heel stuk hard gelopen, want dat is iets wat je echt op moet bouwen, maar de kou en de wind in combinatie met het tempo dat we liepen is best wel weer wennen.

Ik weet dat je het eigenlijk heel snel opbouwt, maar ik moet echt weer even door dat begin heen.

Toch ben ik wel goed voorbereid begonnen, want ik heb hardloop spullen gekocht, jawel! En nee, niet in fancy sportzaken waar ik eigenlijk ook niet zo goed naar binnen durf, maar gewoon bij de oude vertrouwde Action! Bij de Action spelen ze natuurlijk ook heel goed in op al die goede voornemens en er is echt een hoop verkrijgbaar. Ik kocht er zelfs een riem waar je een flesje in kan doen zonder dat deze eruit kan vallen.

In de vlog hieronder laat ik je zien wat ik allemaal bij de Action heb gekocht voor het hardlopen, wat het kostte en neem ik je mee na die eerste keer lopen.

Kijk je mee?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 10:12

  Ja dat begin…ppfff. Ik ben ook vaak begonnen maar heb het nooit goed afgemaakt. Ik kwam na een tijd op dat moeilijke punt aan. Ik kan wel zeggen ” doorzetten” maar dat heb ik zelf nooit gedaan dus ik ben de laatste die dat ooit zal zeggen. Succes!

 2. 5 januari 2016 / 12:30

  Goed dat je weer begonnen bent. En met de spullen van de Action is niets mis. Ik koop daar ook graag. En bij de Hema, H&M, Bristol en Kruidvat kun je ook goed terecht voor hardloopkleding.

 3. 5 januari 2016 / 22:13

  Super dat je begonnen bent! Ik ben gister ook begonnen met Start to run. Vond het goed te doen. Heb zelf in parkeerkelder onder ons flat hardgelopen omdat buiten een schaatsbaan is. Volhouden he!

 4. Addie
  5 januari 2016 / 22:22

  Vergeet de spierbalsem niet tegen de spierpijn ! De komende weken kom je daar wel doorheen als je maar gewoon rustig van start ga ! Morgen gaan we er weer tegen aan !

 5. Cindy
  5 januari 2016 / 22:51

  Goed bezig! Het is je al eerder gelukt dus deze keer ook zeker weten! Veel suc6 en plezier met hardlopen ?