Home + Marisca’s Weekly Woensdag #8

Marisca’s Weekly Woensdag #8

Ik bedenk me net dat het over een maand precies alweer Kerst is. Hoe dan?! Zo sta ik hier nog me een glaasje champagne voor de deur met de buren te proosten op 2015 en 48 weken (zo ongeveer) later staan we alweer hier. Weer een week voorbij en ik klink net als mijn lieve omaatje, maar die weken vliegen echt voorbij.

Afgelopen week weer genoeg leuks meegemaakt om aan jullie te laten zien op deze weekly woensdag. We hebben een hoop gedaan, op mijn werk was het druk en tussendoor deed ik ook nog even examen en gingen we met Milan naar de bioscoop.

Kortom, kijken jullie mee naar een volle week in huize Kenter?

Ai, storm en regen. Toen ik ’s morgens buiten kwam zag ik dat er een heel stuk van de gevel was gewaaid en dit lag in stukjes op de stoep. Even snel puinruimen dus 😉 Uiteindelijk heeft Patrick het losse stuk wat er nog aan hing eraf gehaald. Binnenkort even dichtsmeren en dan is het weer klaar.

Maak kennis met Boomer de robot dino! Deze ontvingen we afgelopen week en ik mag er ook nog één weggeven! Kijk je vandaag nog even hier 😉

Tijd om examen te doen! Hoe dat allemaal ging kon je hier al lezen. Het was wel spannend allemaal. Toch kijk ik pas na de Kerst naar de uitslag. Eerst nog even genieten van de feestdagen.

En toen gingen we zaterdag ook nog naar een kletsnatte intocht van Sinterklaas. Vorige week was hij al aangekomen in Gouda, maar deze week kwam hij aan in Bergambacht waar mijn broer en schoonzus wonen. Dit was wel een héél bekende Piet 😉 Volgens Milan kende deze Piet hem zo goed omdat deze waarschijnlijk vorige week zijn schoentje al had gevuld haha. Het was koud, nat en guur, maar Milan was wel heel blij dat hij gegaan was!

’s Avonds mocht Milan zijn schoentje weer zetten en de Kleine Huispiet wachtte op zijn collega Pieten. Zij maakten een M van kruidnoten, legden een cadeautje en een briefje neer, maar de Rommelpiet kwam ook nog even langs. Papa vond het erg grappig en wie kon het allemaal weer opruimen? Juist…

Milan kreeg een doosje LEGO Friends (ook leuk voor jongetjes!) en die moesten we natuurlijk wel even in elkaar zetten.

Wat was dit een leuke Sinterklaas film! We mochten erheen om te reviewen en ik geef nog kaartjes weg. Je kan nog een paar uurtjes meedoen.

Op gesprek in Amsterdam bij Print3D Matter. Hier is iets heel gaafs uitgekomen en ik vertelde gisteren al een beetje wat 😉 ik wil ook zo’n printer thuis!

Best eng om zo even te laten zien, maar de afgelopen tijd stijgen de bezoekersaantallen flink. Ik wilde voor februari de 20.000 unieke bezoekers halen, maar zou het dan misschien toch dit jaar nog lukken? Ik hoop het!

Dit waren mijn leukste foto’s van afgelopen week. Tot de volgende weekly!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 25 november 2015 / 07:03

  Een leuke volle week heb je weer gehad. Ja, die storm, ik vind het heerlijk maar de schade is toch iets minder leuk.
  Wie weet ga je die 20.000 nog wel halen. Spannend!

 2. 25 november 2015 / 08:47

  Dat gaat vast lukken! December met de lange dagen dat mensen veel op hun telefoon zitten 😉
  Zou leuk zijn!
  Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen en artikel over de 3D printer. Op school gaan we over een paar jaar zo’n project doen!

 3. 25 november 2015 / 10:28

  Leuk om een kijkje te krijgen in jullie week en wat gaaf dat je bezoekersaantallen opeens zo stijgen! Super voor je!

 4. Sonja Hubregtse
  25 november 2015 / 11:44

  20.000 is toch een makkie met zo’n super site?!

 5. 25 november 2015 / 17:46

  Wat een lage bouncepercentage. Gaat vast wel lukken die 20 000 🙂 En spannend hoor, op de uitslag wachten!