Home + Zwanger is 2016? Misschien wel als dit je naam is!

Zwanger is 2016? Misschien wel als dit je naam is!

Even een leuke korte blog tussendoor: ik zag op de website SeaFM een grappig bericht. Er is onderzoek gedaan naar de gemiddelde leeftijd waarop vrouwen hun eerste kindje krijgen. Dit is rond hun 29e. Ik geloof dat hier in Nederland het gemiddelde ietsjes hoger ligt, maar het klopt zo ongeveer wel.

Daarna is gekeken naar de namen die 29 jaar geleden enorm populair waren. Daarmee is de kans dus best groot dat als jij zo heet, je in 2016 best eens zwanger kunt raken!

Ik ben nu 29 (bijna 30, maar dat vertellen we tegen niemand) en ik heb bij een aantal meiden in de klas gezeten met deze namen. Leuke meiden die bijvoorbeeld ook dit jaar getrouwd zijn. Toeval of niet, je weet het maar nooit!

En, staat jouw naam erbij? Dan ben ik heel benieuwd 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 24 november 2015 / 20:37

  Haha, leuk!
  Die kwam ik inderdaad eerder op de avond al tegen!
  Mijn naam staat er niet tussen, maar mijn naam staat bijna nooit ergens tussen, haha.
  Maargoed, ik ben ook nog geen 29.
  Dat duurt nog 2 jaar, dus wie weet!

 2. 24 november 2015 / 20:55

  Leuk artikel. Mijn naam staat al jaren in de populaire namenlijst van meisjes. Wel met een H er achter dan. Over 6 jaar ben ik pas 29 dus waarschijnlijk zijn de namen dan wel ietsje anders dan deze lijst 😉

 3. 24 november 2015 / 21:34

  Helaas mijn naam staat er niet bij, en ik ben ook geen 29 meer. Jammer, maar ik hoop eigenlijk nog voor 2016 zwanger te raken. En anders vind ik 2016 ook een mooi jaar om zwanger te raken.

 4. Michelle
  24 november 2015 / 21:50

  Hahaha wat grappig om te lezen. Ik ben 29 jaar en één van de meiden die bij je in de klas heeft gezeten ? Nou wie weet hoor je in 2016 over het grote nieuws…

  • 25 november 2015 / 07:24

   Haha, ik moest ook aan jou denken Michelle! Ik hoop het dan voor jullie!

 5. 25 november 2015 / 00:22

  Hahaha! Mijn naam staat er tussen, maar ik sla 2016 toch wel even over hoor 🙂 Voorlopig nog geen babyboom hier, maar wel leuk artikeltje. Moest er zeker om glimlachen 🙂