Home + Marisca’s Weekly Woensdag #5

Marisca’s Weekly Woensdag #5

Deze week is er een hoop gebeurd. Het was behoorlijk druk. Niet alleen op het werk, maar ook hier in huis. Van verjaardagen tot een kijkles op school en andere afspraken. Daarnaast heb ik zondag eens flink doorgewerkt aan de blog. Niet alleen maar blogjes schrijven (eigenlijk heb ik niet eens vooruit gewerkt), maar juist even alle pagina’s bijgewerkt, SEO geoptimaliseerd en nieuwe banners gemaakt. Gewoon weer even wat anders op de homepage en beter passend bij de lay-out van de blog.

En dan heb ik natuurlijk ook nog twee mannen die aandacht willen (en terecht!) en helaas kookt het eten zichzelf ook niet. Alhoewel, deze week heeft mijn zus een keer gekookt. Ze had teveel gekookt dus ik kon eten komen halen, heerlijk! Ik heb namelijk een pesthekel aan koken dus ben blij met iedere dag dat het niet hoeft haha.

Maar goed, genoeg gepraat. Kijk je weer mee naar een nieuwe weekly?

Het was nog wat vroeg, maar er was een lifestyle markt in het park vlakbij ons huis. De opzet was heel leuk, de kramen die er stonden ook, maar het is nogal een groot park en er stonden maar weinig kramen. Dat wat je nu ziet was ongeveer de helft. Ik hoop nog steeds op een Swanmarket-achtige markt hier in Gouda. Deze locatie zou perfect zijn!

Deze foto heb je al kunnen zien in de blog over de kermis, maar hij is te leuk om niet nog een keer te delen. Nogmaals, ik vind de kermis echt belachelijk duur en we weten allemaal dat we worden afgezet, maar dit soort gezichtjes maken het onbetaalbaar en ach, dan is één keer per jaar toch prima?

Mijn neefje werd 17 en het was zulk lekker weer dat we gewoon buiten konden zitten! Eind september, heerlijk toch?! Milan neemt nog weleens graag een knuffeltje mee en dit keer mocht de rode Buurman een feestje meevieren. En dat deed hij! Hij hing in de bomen en was er niet weg te slaan. Het feest ging voor Buurman nog tot in de late uurtjes door 😉

Dit is één van de nieuwe banners/visuals die ik heb gemaakt. Deze staat op de over mij pagina. Buiten dat je je pagina’s actueel moet houden, vind ik ook echt leuk om te maken. Er zit niet superveel werk in terwijl het er wel zo uitziet. Dit is trouwens de korte versie, meer informatie over mij lees je daar onder.

Ook dit hoort thuis in een weekly. Dit had Milan gebouwd van de kussens op de bank. Het was een hele hindernisbaan en ja, ik heb hem overleefd. Na afloop nog drie keer op de poef springen en ik had het rondje gedaan zoals het hoorde 😉

Daarna was het tijd om op de grond over te rollen met de bal die Milan had gekregen op de kermis. Nog even in pyjama. Milan had de grootste lol!

De nieuwe week begon goed, want zodra ik mijn blog met de DIY kabouter online zette en deelde op social media ging het los. Toen ik deze foto maakte was het nog geen 6.45 uur! Bizar wat zo’n simpele (maar wel superleuke) DIY dan toch kan doen. Uiteindelijk was deze post na één dag 1020 keer gelezen. Zulke aantallen wil ik iedere dag wel.

Na nog wat administratie en huishoudelijke dingen te hebben gedaan was het tijd voor de kijkles bij Milan op school. Ik mocht meekijken tijdens de gymles. Eigenlijk was het dansles, maar goed. Het was superleuk om dit ook een keer te zien. Ik heb vorig schooljaar twee keer meegekeken tijdens de kring dus ik wilde graag iets anders. Na afloop kwam één van de vriendjes van Milan naar mij toe en zei ‘ik vond het leuk dat je er was’. Zo schattig!

Daar is hij dan, mijn foto en interview in de LINDA. Wonen. Ik wist dat hij gisteren in de winkels zou liggen en ik wilde hem al kopen, maar gelukkig lag hij al op de mat. Ik ben zo ontzettend blij met deze foto! Ik heb op social media al veel lieve reacties gehad en bleef er maar naar kijken, want dit is de mooiste foto die ik van mijzelf heb.

Mijn zus had gekookt! Zij vindt het wel leuk en kan het ook goed. Gelukkig voor ons had ze teveel gekookt en kon ik na mijn werk even langsfietsen om wat op te halen. Dit was kipsalon. Ja, je leest het goed, geen kapsalon. Ze had het recept via Lekker en Simpel en ik moet zeggen dat het ook erg lekker was. Zij had het netjes in bakjes gedaan en ik deed het, iets minder netjes, in een ovenschaal. Wij hebben lekker gegeten!

Dit was de weekly alweer. Ik hoop dat je het leuk vond!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 30 september 2015 / 15:18

    Dat ziet er uit als een heerlijk weekje!

    Liefs xx