Home + Achter de schermen| Fotoshoot voor LINDA. wonen!

Achter de schermen| Fotoshoot voor LINDA. wonen!

Jullie hebben het misschien al voorbij zien komen op Instagram of Facebook, maar afgelopen vrijdag heb ik een fotoshoot gehad voor het nieuwe nummer van LINDA. wonen! Het verhaal volgt nog, dat zal ik nog niet verklappen ;-), maar ik kan jullie al wet wat foto’s laten zien.

We vertrokken om 8.15 uur al vanuit Gouda richting Amsterdam. We moesten er om 9.30 uur zijn en hoewel Amsterdam een klein uurtje rijden is, weet je niet wat je onderweg nog tegenkomt en we moesten natuurlijk ook even kijken waar we konden parkeren. Dat is namelijk altijd wel een dingetje in Amsterdam.

Nu heb ik wel vaker een fotoshoot gehad (lucky me!), maar het blijft toch spannend. Je voelt je toch wat opgelaten en ik ben verre van een natuurtalent dus hoop ik dat het ook goed gaat. Ik kan je vertellen dat dit echt een onwijs gave ochtend was en we hebben flink wat foto’s gemaakt. Zonder al teveel weg te geven, dat mag natuurlijk ook niet, wil ik je toch laten zien hoe deze ochtend eruit zag.

Midden in het centrum van Amsterdam leek het wel alsof we in een klein dorpje waren met supergave panden. Heel rustig, heel gezellig en in deze straat moesten we zijn. Ik zou hier zo willen wonen!

Ik was de eerste van de vijf die vandaag op de foto gingen, dus we konden rustig opstarten. Milan nam Buurman mee en ondertussen werd er koffie en thee gezet en lagen er verse aardbeien en croissantjes. En M&M’s én stroopwafels hmmmm….

Milan krijgt ondertussen al een croissantje en ik mag de make-up in. In no time heeft hij hem op!

Helaas was Patrick vergeten foto’s te maken van toen ik in de make-up zat dus we gaan meteen naar een eindresultaat. Ik heb wel wat krul/slag van mezelf en die werken nog eens extra erin gekneed. De krultang deed de laatste beetjes. Het ging om een portretfoto dus kreeg ik alleen een top aan. Mijn eigen broek en schoenen mocht is dus aanhouden.

Deze foto heeft Patrick gemaakt met zijn telefoon (dat verklaart ook de andere afmeting). Nadat mijn foto’s gemaakt waren werden Patrick en Milan naar boven geroepen en mochten zij ook nog even komen kijken. De fotografe was een super leuke vrouw en zij was stiekem wel een beetje fan van Milan, heel lief! We mochten samen nog even op de foto en later kwam Patrick er ook nog bij. Ik hoop die foto’s nog te krijgen, zou wel heel leuk zijn!

Daarna was het weer tijd om naar huis te rijden! Even nog een selfie in de auto met Milan die er nog even tussendoor piept en we rijden weer naar Gouda.

Eenmaal thuis konden we dit doosje openmaken. Deze kregen we namelijk toen we weg gingen en we waren wel heel benieuwd wat er nu in zat. Dit is wel héél lekker!

Ik denk dat het wel duidelijk is 😉 de fotoshoot was top! Terwijl ik dit schrijf weet ik nog niet precies wanneer de LINDA. wonen in de winkel ligt, maar ik houd jullie op de hoogte.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 18 augustus 2015 / 10:25

    Wat leuk! Stiekem ben ik altijd dol op dat soort dingen, dus ik heb ook weleens in wat bladen gestaan 🙂 De ‘klapper’ was toch wel in de Flair van alweer een paar jaartjes terug, waarbij ik ook op de cover stond. Dat was wel erg gaaf ja. Superleuk. Ben benieuwd naar de Linda Wonen.