Home + Marisca’s Weekly Woensdag #3

Marisca’s Weekly Woensdag #3

Ik dacht echt dat ik van de afgelopen week niet zoveel foto’s had om met jullie te delen in deze weekly. Niets bleek minder waar te zijn, want we hebben weer veel gedaan afgelopen week. Het was druk in huize Kenter en ook op mijn werk, de week vloog daarom voorbij!

In deze weekly komt er van alles voorbij: van een lekkere lunch tot super gave ananasbloemen (ja, die bestaan echt!). Ook laat ik je zien hoe het staat met onze PLUSBRiCKS verzameling en heb ik echt een heel mooie foto van Patrick en Milan samen.

Maar eigenlijk moet ik je het gewoon laten zien en ik hoop dat je het leuk vindt! Kijk je weer mee?

Wazige foto, maar wel speciaal voor jullie gemaakt terwijl ik fiets! Ik was onderweg naar de school van Milan voor de informatiebijeenkomst van zijn klas. Ik dacht al een hoop te weten, maar ook jongetjes van vier vertellen niet alles thuis. Ik was niet de enige moeder, want we hadden allemaal wel van die ‘dat heb ik thuis nog niet gehoord’ momenten. Daarom zijn dit soort avonden ook zo goed!

We zijn hier in huis best een beetje in de ban van de Simpsons. Ik had er nooit zoveel mee, maar Milan wil heel graag het Simpsons huis van de LEGO voor zijn verjaardag. Dat grapje kost €209,95 en dat is wel even wat te gortig voor een verjaardagscadeautje. Hij vraagt daarom nu zoveel mogelijk bonnen en het verschil leggen wij dan eventueel bij. Toevallig zag ik deze sweater bij Zara en ik vind hem stiekem echt geweldig!

Ja ja, de PLUSBRiCKS! Dankzij een heel lieve tante van Milan zijn we al een aardig eindje op weg. Op de linkerfoto zie je wat we inmiddels dubbel hebben. Op de tweede foto zie je de pallet tafel van Milan met daarop het begin van zijn supermarkt. Maar op vrijdag werd Milan opgehaald door zijn oom en tante en zij hadden maar liefst 30(!) zakjes, dus hij kon flink bouwen 🙂 Deze foto kreeg ik van haar doorgestuurd. Zo leuk hoe hij er doorheen kijkt! Zaterdag is Patrick aan de slag gegaan met alles goed te bouwen, dus echt volgens de bouwtekening op de site van de PLUS. Het blijkt dat je dus vier bouwplaten nodig hebt om alles in de juiste verhoudingen te krijgen. Die hadden we gelukkig en op de vierde foto zie je hoe het er nu uit ziet. We hadden alleen wel een probleempje met de ruimte…

Maar inmiddels zijn we wel gewend om de LEGO te herindelen 😉 dus ben ik nog even snel met Milan naar het tuincentrum gereden voor een groot vierkant dienblad. Deze is geloof ik 70×70. Hij kostte overigens maar €15,99. Deze staat nu op de pallet. Wil Milan dan gewoon nog bouwen op de pallet tafel, halen we gewoon het dienblad met de supermarkt en de space set eraf!

Toen we het tuincentrum uitliepen zagen we deze ananasbloemen. Ze zijn echt en hoe mooi zijn ze?! We hebben er gewoon even naar staan kijken, zo mooi vonden we ze.

Het thema bij Milan is de klas is wilde dieren. Hij maakte deze “wilde” schildpad. Zo leuk!

De badkamer vloer die ik net had gedweild was droog dus kon ik mooi daarna de was opruimen. Alles weer lekker fris, heerlijk!

Nog meer klusjes. Het was lekker weer en ik besloot even snel de ramen te zemen aan de achterkant van ons huis. Deze foto maakte ik om 7.15 uur ’s morgens. Ik vind het dan zo lekker buiten. Heerlijk rustig en even wakker worden. Ik word daar serieus blij van!

Zaterdag was het Open Monumentendag. We hebben genoeg monumenten bekeken, erg leuk! Tussendoor even geluncht in de stad. Dit is één van mijn favorieten: een uitsmijter met kaas en champignons. Hmmmm 🙂

We gingen naar de Oranjezaal in Paleis Huis ten Bosch. Opa en oma gingen ook mee en kwamen eerst naar ons toe.

We waren redelijk vroeg bij het Paleis en dus kon ik deze mooie foto maken van Patrick en Milan. Lief hè?

Helaas werd ik de volgende morgen wakker met een flinke blaasontsteking. Terwijl ik dit typ heb ik er nog steeds last van. Om mezelf maar een beetje te troosten, en omdat je veel moet drinken, zette ik een pot thee en nam er een paar theebeschuitjes bij. Daarna flink door kunnen bloggen!

Dit was mijn weekly en ik hoop dat je deze leuk vond! Laat me weten wat je ervan vindt in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Rebecca
    16 september 2015 / 09:33

    Ah, leuke foto van je twee mannen!

  2. Reb
    16 september 2015 / 11:50

    Dit mag trouwens ook wel eens gezegd worden… Ik lees NOOIT blogs, behalve die van jou. Over het echte leven en de gewone zaken in het leven. Ik vind je blog erg leuk, Maris!