Home + Review| Bouw je eigen supermarkt met PLUSBRiCKS!

Review| Bouw je eigen supermarkt met PLUSBRiCKS!

Zodra Milan voor het eerst de reclame van supermarktketen PLUS had gezien over de PLUSBRiCKS was er geen houden meer aan: hij moest en zou ook zijn eigen supermarkt gaan bouwen! Als je mij al even volgt dan weet je dat LEGO hier in huis een regelrechte hit is. En ja, wij als ouders vinden het eigenlijk ook best leuk. Het is gewoon speelgoed wat eindeloos leuk blijft hoe oud je ook bent.

Het idee is natuurlijk briljant, want welk kind wil er nu niet de baas zijn over zijn of haar eigen supermarkt?

Vanaf deze week krijg je daarom bij iedere €15 aan boodschappen bij PLUS een zakje met gratis PLUSBRiCKS. De actie duurt negen weken, dus je hebt gelukkig even de tijd om de supermarkt bij elkaar te sparen. Maar wat zit er dan in zo’n zakje? Er zijn in totaal 60 verschillende PLUSBRiCKS met onder andere een flessenautomaat, een kassa, een zelfscanmuur, vleeswarenschappen, een winkelwagentje etc. Aan alles is gedacht! Ook zijn er iedere week diverse aanbiedingen waar je nog een extra zakje bij krijgt.

Toch moet je natuurlijk wel ergens beginnen en een basis hebben. Daarom krijg je vanaf vandaag tot en met aanstaande zaterdag 5 september een gratis startpakket bij besteding van €25 of meer aan boodschappen. In dit startpakket zitten een bouwplaat, 28 bouwstenen, een winkelpui en een gevelsticker met de naam van de lokale supermarkt. Let op, als je deze wilt moet je er snel bij zijn, want de actie geldt zolang de voorraad strekt.

In de supermarkt zelf kun je ook de bouwplaat en zakjes met 53 bouwstenen (+ stickers) kopen. Allemaal voor kleine prijsjes dus het is ook leuk voor ieders budget.

In de zakjes zitten kleine bouwtekeningetjes waardoor je kind heel gemakkelijk zelf alles in elkaar kan zetten.

En heeft jouw kind nu echt de smaak te pakken en zou hij of zij echt eens een dagje supermarktmanager willen zijn? Stuur dan een foto van de gebouwde supermarkt naar de Facebookpagina van PLUS. De inzender van de allermooiste supermarkt mag namelijk één dag supermarktmanager zijn van een échte PLUS supermarkt!

Milan is inmiddels in de ban van zijn supermarkt en kan niet wachten totdat hij hem compleet heeft. We hebben nog een korte vlog opgenomen waarin we je de supermarkt nog beter laten zien. En Milan neemt zijn rol van presentator wel heel serieus 😉

Spaar jij ze ook? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 3 september 2015 / 13:38

    Ik heb vaak niet zo veel met die verzamelacties, maar dit lijkt me stiekem best leuk. Zit hier geen plus in de buurt, helaas!

  2. reb
    4 september 2015 / 17:24

    Ooh dat filmpje! Gaaf!