Home + Marisca’s Weekly Woensdag #2

Marisca’s Weekly Woensdag #2

Vorige week trok mijn weekly veel lezers en ik vind het eigenlijk best leuk om een soort van dagboek bij te houden. Ik neem je mee in mijn afgelopen week, wat heb ik allemaal gedaan? Wat waren de leuke en misschien ook minder leuke dingen?

Deze week krijg je heel veel foto’s te zien, want ik ben heel enthousiast aan de gang gegaan haha.

In ieder geval ga je mee boodschappen doen, shoppen, een dagje weg etc. Maar we testten ook het schetenspel en zaten in de stoel van The Voice.

Kijk je mee naar een nieuwe Marisca’s Weekly?

Vorige week bracht Lies de logeerbeer een midweekje bij ons door. Heel gezellig natuurlijk 😉 Toch heb je er ook wat administratie aan, want het dagboek van Lies moet wel worden ingevuld. Iedere dag een stukje schrijven, een foto erbij, nog wat tekeningen en tot de volgende keer!

Deze foto is ’s morgens om 5.30 uur gemaakt. Lekker stil in huis en alvast wat mail beantwoorden en bloggen. Heerlijk! Zo heb ik al wat vooruit gewerkt en heb ik het ’s middags na mijn werk iets rustiger.

Je ziet het misschien niet heel goed, maar deze foto is snel gemaakt in een pashokje van Only. Ik heb een heel leuk rokje en donkerblauwe tuniek/jurkje gekocht. Die laatste zie je rechts op de foto hangen.

Ik weet niet hoe vroeg jullie erbij zijn, maar dit heb ik dus al voor Milan gekocht voor Sinterklaas. Wat een gedoe was dit zeg! Ik heb al weleens verteld over de antiekmarkt bij ons in de stad. Dit was vorige week voor het laatst. Er was daar ook een kraam met oude LEGO, heel erg gaaf. De week ervoor was ik nog vrij en had ik bedacht erheen te gaan als Milan op school zou zijn. Net dus, want het was afgelast vanwege het weer. Ik moest dus iets anders verzinnen. Ik heb het volgende gedaan: ik moest werken dus moest er wel met Milan heen. Ik heb hem gezegd dat we het nu alvast kopen omdat Sinterklaas pas later dit jaar aankomt en de markt er dan niet meer is. Ik regel het dan weer met de Pieten dat zij het tegen die tijd dan bij ons op komen halen. Milan ging ermee onder de wol. Prima toch?!

Milan kreeg een cadeautje van Netflix. Een pet, een memory spel en een puzzel van Dinotrux! Hij vindt het geweldig!

Vrijdagavond, snackavond! Buiten was het slecht weer, tv kijken, wat lekkers erbij en gewoon gezellig even met elkaar! Ik houd van die kneuterige, burgerlijke avondjes thuis.

Weekly woensdag, mama blogger, mamablogger, persoonlijk, Marisca, blogger, blog, 3

Even mijn boeken terugbrengen bij de bieb en hoe leuk is onze bieb?! Dit is toch een feestje? Je kunt er echt heerlijk eten, dit alles zit gewoon bij ons om te hoek en kan ik gewoon vanaf onze woonkamer zien. Ik had overigens wel een boete, want was een dagje te laat met inleveren.

Samen met Milan boodschappen doen! We moesten voornamelijk de vriezer aanvullen. Binnenkort volgt er een blogje over de boodschappen. Wat geef ik per week uit? Ik ben namelijk sinds een tijdje toch weer boodschappen gaan doen bij de Lidl. Dit scheelt mij bijna €20 per week! Oh ja, de bolchrysant was voor op de picknicktafel. Staat altijd zo gezellig!

De mannen waren aan het stoeien en gek aan het doen en ik was wilde daarom wel even “vluchten” haha. Ik had toch nog wat dingetjes nodig dus ben even naar de Action gereden. Je hebt toch altijd meer nodig dan je van tevoren denkt. Dit was de buit. En nee, de M&M’s waren niet voor mij, maar voor Patrick. De chocolade kruidnoten vond ik dan wel weer erg lekker 😉

’s Avonds keken we leuke series en aten we er een toastje bij.

Dit doen we niet iedere zondag, maar wel regelmatig: uitgebreid ontbijten! Lekkere kleine afbakbroodjes, eitjes en wat luxer beleg dan doordeweeks. Gezellig met elkaar de zondag beginnen.

Wij testten het schetenspel. Ja. je leest het goed 😉 Zeker voor kinderen is het heel grappig en als ik eerlijk ben moesten wij er ook wel erg om lachen. Binnenkort volgt er een review. Leuk decembercadeautje!

Wij waren afgelopen zondag bij de Open Studio Dagen in Hilversum en als je dan de kans krijgt om op een echte The Voice of Holland stoel te mogen zitten, grijp je deze natuurlijk meteen. Milan vond het wel heel bijzonder! Ik kreeg in de auto nog even de kans om een selfie te maken haha.

Ik ben helemaal verliefd op de Ford Ka. Ik weet niet wat het is, maar ik heb een klik met deze autootjes. Deze knalgele is van mij en ik ben er super zuinig op. Ik ben in huis erg schoon, maar in mijn auto kon het mij allemaal niet zoveel schelen. Dat is met deze auto wel anders. Afgelopen zondag hebben we hem in deze wasbox gewassen en helemaal uit gestofzuigd. Hij staat nu dus weer voor de deur te shinen.

Dit was mijn weekly van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *