Home + Vlog #5| Wat zit er in de Ouders van Nu schooltas?

Vlog #5| Wat zit er in de Ouders van Nu schooltas?

Ik vertelde een tijdje terug al over de Ouders van Nu schooltas. Dat je deze gratis kon aanvragen en vervolgens bij Bruna op kon halen.

Wij hebben de tas inmiddels in huis en in deze vlog laat ik je zien wat er allemaal in zit. Dus mocht jij de Ouders van Nu schooltas nog niet hebben, maar ben je al wel nieuwsgierig? Kijk dan even mijn nieuwe vlog en je weet precies wat er in zit. Ik moet zeggen dat ik echt verrast was en het echt een leuke inhoud vind!

Kijk je mee?

En wat vond je ervan? Heb jij de tas al? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 9 september 2015 / 16:34

    De kaart is binnen. Binnenkort even ophalen. Filmpje heb ik dus niet afgekeken, want laat me graag verrassen!

  2. 10 september 2015 / 07:36

    Ik moet hem inmiddels ophalen haha maar ik heb nog geen tijd gehad