Home + Marisca’s dairy | De laatste schoolweek!

Marisca’s dairy | De laatste schoolweek!

Afgelopen week was een drukke, maar vooral ook gezellige week. En alles was een beetje voor de laatste keer voor de zomervakantie, want Milan kreeg donderdagmiddag al vakantie! Dus nog even de juffenbedankjes afmaken, de laatste speelafspraakjes, het laatste kinderfeestje van dit schooljaar, groots afscheid nemen met de hele school en dan hadden we zelf ook nog leuke uitjes in de planning. Kortom, bommetje vol dus!

Ik begin voor het gemak even bij de zaterdag en neem je mee door de hele week tot aan afgelopen zaterdag. Lekker veel foto’s dus, kijk je mee?

We brengen Milan zaterdag bij Ballorig voor een kinderfeestje en voor we het weten zijn we Milan alweer kwijt. Ik kan nog even snel deze foto maken 😉 Toen we hem ophaalden hoorden we dat hij het ontzettend leuk had gehad. Dit was dan toch echt het laatste feestje van dit schooljaar.

Terwijl Milan op het feestje is besluiten Patrick en ik dit gele gevaar schoon te maken en even helemaal uit de stofzuigen. We hebben zelfs de matten gewassen!

Aan het einde van de middag gaan we bowlen en steengrillen bij Dok 99 in Rotterdam, hier heb je al over kunnen lezen.

Zondagochtend vroeg vertrekken we naar Amsterdam voor de première voor de nieuwe Casper en Emma film. Ook hier heb je al over kunnen lezen en hij draait nu in de bioscoop!

Daarna weer snel door naar Gouda voor een verjaardag waar we ook lekker blijven eten. Wat een straf 😉

Ik begin de week met een flinke blogplanning en heel wat ideeën. De meeste zijn afgelopen week online gekomen en met andere ben ik nog bezig… Ik vind het altijd best een dingetje om het zo online te zetten (ben toch bang dat een ander met mijn ideeën aan de haal gaat), maar ach, dan is dat maar zo en zegt dat meer over die ander dan over mij denk ik dan maar.

Dinsdag was een beetje een rare dag en ik was er helemaal klaar mee. Had hoofdpijn en was verschikkelijk moe. Gelukkig zit er een super goede snackbar om de hoek en besloten we daar even heen te lopen. Soms is een patatje even het beste medicijn 😉

Woensdagmiddag haalde ik Milan op die bij een vriendinnetje at en nam ik haar weer mee om bij ons te komen spelen. Het was lekker weer dus gingen we eerst naar het park en daarna naar de herten. Er waren zelfs kleintjes! En dan besef je weer eens hoe handig zo’n bakfiets is, want ik kon beide kinderen makkelijk overal naar toe rijden.

Donderdag waren we weer in datzelfde park, maar nu met alle 450 leerlingen van de school! In drie dagen tijd hebben zij met zijn allen een heel concert ingestudeerd. Het was supergaaf!

Voor het eerst dit half jaar hebben we geen  plannen voor de zaterdag en dat is eigenlijk best even wennen. We gaan de stad in voor wat boodschapjes en ontdekken leuke, nieuwe winkels. Van de bovenste ben ik een groot fan en heb ik meerdere foto’s gemaakt voor de blog. Daarna lopen we nog even door naar het stadsstrand wat tot onze grote verbazing was gesloten. En dat terwijl het heerlijk weer was!

Zaterdagmiddag loopt anders dan gepland, want Patrick wordt weggeroepen voor een calamiteit door zijn werk. Er is een ongeluk gebeurd met een motorrijder, zo heftig dat deze jongen het ook niet heeft overleefd. Milan heeft van zijn gespaarde geld dit LEGO® avonturenkamp gekocht dus gaan we deze samen bouwen. Uiteindelijk eten we ook samen en komt Patrick in de loop van de avond pas weer thuis.

Dit was mijn diary van deze week. Hebben jullie al vakantie of wegen de laatste loodjes ook nog even zwaar? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *