Home + Review | Casper en Emma op safari!

Review | Casper en Emma op safari!

Milan is een groot fan van Casper en Emma. Niet alleen als je Netflix hebt ken je ze vast wel, maar je kunt ze ook zien op televisie. En als ik heel eerlijk ben vind ik het eigenlijk ook erg leuk. Een verademing na al die hysterische tekenfilmpjes!

En vanaf morgen (7 juli) kun je ze ook in de bioscoop zien, want er is een bioscoop film: Casper en Emma op safari! De moeder van Emma is dierenarts en gaat een vriendin in Afrika helpen die ook dierenarts is en wel wat hulp kan gebruiken. Emma heeft een grote verrassing voor Casper, want hij mag ook mee! Dus vertrekken Emma, haar moeder, opa én Casper naar Afrika waar ze natuurlijk weer allerlei avonturen beleven.

Filmhallen Amsterdam

De première vond plaats in de Filmhallen in Amsterdam en wat een gave locatie is dat zeg! Wij waren er nog nooit geweest, maar het heeft nu al flinke indruk gemaakt, ook Milan keek zijn ogen uit. Het was wat dat betreft al geslaagd voordat de film begon 😉

We werden heel leuk ontvangen en dronken eerst nog wat. Daarna was het tijd om de zaal in te gaan…

Casper en Emma op safari

De zaal was niet groot en opeens was daar Gallyon van Vessem, één van de presentatrices van Hart van Nederland. Zij was er met haar kind en heeft zelf ook een boek geschreven over knuffels. De link met Mevrouw Konijn en Welpje (de knuffels van Casper en Emma) was snel gelegd. Ook Milan en de andere kinderen mochten hun knuffel meenemen. Daarna kondigde Gallyon de film aan, was het tijd om de popcorn op onze stoelen open te maken en mochten wij hem als eersten van Nederland zien!

Review van de film

In de film zit een bepaalde snelheid dat perfect is voor kinderen, omdat het ze geboeid houdt. Er waren veel jonge kinderen, maar ik heb er geen één gehoord die het zat werd en dat is waar je als ouder vaak toch een beetje bang voor bent als je met een kind naar de bioscoop gaat. De film is spannend, grappig, leerzaam én bevat veel leuke liedjes (ook het bekende slaapliedje) en muziek.

Milan vond de film geweldig! Wij eigenlijk ook en kunnen hem zeker aanraden voor de zomervakantie! Bekijk hieronder de trailer:

En bekijk dan ook meteen even onze korte vlog waarin we je meenemen naar de première 😉


Kortom, wij zijn fan van Casper en Emma op safari! Heb je alvast één leuk uitje voor de zomervakantie 😉

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 6 juli 2016 / 11:33

    Staat bij ons al op de planning! Aangezien onze dochter de afleveringen van Casper en Emma kan dromen 😉

  2. Bart van Wonderen
    7 juli 2016 / 08:22

    Wij gaan zondag heen met ons gezin met zoon Mees van 6 en dochter Madelief van 4. Ze mochten kiezen tussen dagje julianatoren of Casper en Emma in de bioscoop. De keuze was snel gemaakt. En de knuffels gaan mee!