Home + Family hotspot | Dok 99 in Rotterdam

Family hotspot | Dok 99 in Rotterdam

Toen ik Milan zondagavond naar bed bracht namen we samen het weekend nog even door. Een gezellig kletspraatje voor het slapen. Maar wat hij toen zei… Hij bedankte ons voor het feit dat hij zo’n leuk leven heeft. Een kind van 5 dat dit zegt, jeetje! Ik vroeg hem wat hij zo fijn vond aan zijn leven en ik verwachtte dat hij eerst zou beginnen over zijn enorme hoeveelheid LEGO® etc. en de dingen die wij met hem ondernemen en hoewel dat uiteraard ook voorbij kwam, was het eerste wat hij zei dat we zo lief zijn voor hem zijn en veel grapjes maken. De tranen stonden in mijn ogen, zo bijzonder en lief vond ik dat. Ik heb hem uitgelegd dat we dat met liefde doen en dat dat voor ons vanzelfsprekend is. Dat dat voor iedere ouder vanzelfsprekend zou moeten zijn en hij ons er echt niet voor hoeft te bedanken, dit is was ouders horen te doen.

En terwijl ik nog onder de indruk was begon hij over het bowlen en steengrillen bij Dok 99 in Rotterdam. Hier waren we namelijk afgelopen zaterdag. ‘Ook alweer zo gezellig’ zei Milan. Hij heeft er echt van genoten en wij ook!

Een tijdje terug werden we door Dok 99 uitgenodigd om te komen bowlen en steengrillen. Nu vinden wij bowlen echt superleuk en hadden we dat al een hele tijd niet meer gedaan, dus graag! We zouden beginnen met een uur bowlen en daarna mochten we heerlijk gaan steengrillen. Hadden we nog nooit gedaan dus ook dat was helemaal nieuw.

Dok 99 in Rotterdam

Ik kom heel vaak in Rotterdam, maar te weinig in Rotterdam Hillegersberg, ik vind dat een heerlijke wijk! Dok 99 vind je ook in Hillegersberg en ligt langs de weg. Ernaast vind je een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Ik houd van de stoere, industriële sfeer van Dok 99. Gave accessoires en ontzettend vriendelijk personeel. Je komt binnen bij de bar en het eetgedeelte. De bowlingbanen vind je ernaast. Als je aan het bowlen bent merk je weinig van de mensen die aan het eten zijn en als je eet heb je geen “last” van de groepen die aan het bowlen zijn, ideaal!

Bowlen

Zoals ik al zei zijn we eerste een uurtje gaan bowlen en die tijd vloog voorbij. We hadden de grootste lol, vooral om Milan die halverwege de baan ging staan om te gooien. Zelfs dan ging de bal nog erg langzaam en wilde hij er achteraan om hem een schop te geven als een voetbal haha. Dat laatste konden we voorkomen hoor, maar het was zo leuk om te zien hoe hij iedere keer een andere tactiek probeerde om beter te gooien.

Steengrillen

Na een uurtje was het tijd om te gaan eten. We kregen een tafeltje bij de ramen naast de bowlingbanen zodat we daar nog naar konden kijken. Er stonden al salades en groentes voor ons klaar net als stokbrood met lekkere sausjes. Dit kon je er overigens onbeperkt bij bestellen. Daarna kwam het vlees een de friet. Het vlees zag er enorm goed uit en hoewel ik niet zo’n vleeseter ben, heb ik voor mijn doen best veel gegeten, want het was echt heel lekker! Je krijgt overigens meer dan genoeg.

Om ons heen werd het steeds drukker en sfeer was top. En hoewel het druk was bleef de bediening ontzettend vriendelijk, kwamen ze regelmatig langs en ook voor kinderen zijn ze heel leuk. Milan kreeg potloden om mee te kleuren zonder dat we erom hoefden te vragen. Het toetje was een hele happening (daarover zo meer) en Milan kreeg zelfs een medaille omdat hij zo goed was met bowlen 😉 Echt super!

Het toetje

Nadat we klaar waren met steengrillen was het tijd voor het toetje. Het licht werd gedimd en er werd speciale muziek opgezet. Daarna kwam het ijs met echt vuurwerk zoals Milan dat helemaal onder de indruk zei.

Ik denk dat het wel duidelijk, maar ik kan echt niets bedenken wat niet goed of niet leuk was. Dok 99 is een plek waar we zeker vaker terug zullen komen. Wij zijn fan en het is dan ook zeker een aanrader met kinderen! Wil je meer weten? Bekijk dan even de website.

Hebben jullie weleens zoiets gedaan met het gezin? Laat het me weten in de comments hieronder. En anders is het het echt een tip voor de vakantie!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *