Home + Newborn musthaves | Alles over kleertjes shoppen voor de allerkleinsten

Newborn musthaves | Alles over kleertjes shoppen voor de allerkleinsten

Of je nu zelf een kindje verwacht of shopt voor die lieve vriendin of zus, iedereen vindt het leuk om kleertjes te shoppen voor de allerkleinsten. En zeg nu zelf, die superkleine kleertjes zijn toch ook te leuk?! Toch is het soms best lastig om newborn kleertjes te kopen, want waar let je nu op en hoe speel je nu op safe als je het voor een ander koopt? Niet alleen wat betreft smaak, maar misschien weet je het geslacht van het kindje ook nog helemaal niet.

Kortom, newborn kleertjes kopen is ontzettend leuk en je wordt er ook vrolijk van, maar het roept ook nog wel de nodige vragen op.

Newborn kleertjes shoppen voor je eigen kindje

Ik vond kleertjes kopen één van de leukste dingen om te doen tijdens mijn zwangerschap. Ik kocht natuurlijk veel te veel en achteraf was meer dan de helft na twee keer dragen alweer te klein voor mijn zoontje. Ik had namelijk niet alleen zelf veel gekocht, maar ik kreeg ook nog eens heel veel en dat vrijwel allemaal in dezelfde maat.

Koop daarom zelf maar hooguit drie à vier pakjes in maat 50 en 56. Zorg ervoor dat je die items ook nog met elkaar kunt combineren en je kunt zelf al een hele tijd vooruit. Zelf had ik maar twee pakjes in maat 50 en dat bleek meer dan genoeg. Mijn zoontje is op tijd geboren, had een gemiddeld gewicht en kon vrijwel meteen maat 56 aan. Je zult vervolgens merken dat je zelf ook veel pakjes en kleertjes krijgt in maat 56. Wil je zelf nog meer shoppen, of vind je dat ene setje zo leuk shop ze dan alvast in maat 62, dan heb je er nog veel langer plezier van!

Newborn kleertjes als cadeautje

Kleertjes kopen voor een ander is vaak lastiger. Hebben jullie dezelfde smaak (zeker bij collega’s of mensen die je minder vaak ziet weet je dat niet altijd)? Wanneer je daar niet zeker van bent is het advies de kleertjes zo neutraal mogelijk te houden. Dus niet teveel prints en drukke kleuren. Zorg ervoor dat de kleding ook gemakkelijk te combineren is voor de ouders en koop vooral lekker zittende kleertjes. Dus nog geen capuchons of spijkerbroekjes, maar fijne en zachte pakjes.

De newborn collectie van terStal bevat al deze ingrediënten én laat ook nog wat ruimte over in je budget. Zo wordt newborn kleertjes shoppen nog veel leuker!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Ik wil graag benadrukken dat ik op geen enkele wijze ben gesponsord door terStal. Ik vind hun collectie simpelweg onwijs leuk en wilde die graag met jullie delen.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *