Home + Even bijkletsen…

Even bijkletsen…

Als ik terugkijk in mijn agenda zie ik dat we het afgelopen jaar nauwelijks een vrij weekend hebben gehad en alles zat bomvol met leuke dingen. We hebben veel genoten het afgelopen half jaar en veel gehad om naar uit te kijken. Dit heb ik ook grotendeels te danken aan de blog, want laten we eerlijk zijn, veel van deze leuke dingen maken we mee omdat we er voor Mamablogger bijvoorbeeld verslag van mogen doen.

En dat is natuurlijk een waanzinnig leven. Werken, veel bij school betrokken zijn, de middagen voornamelijk vrij zijn, veel qualitytime met Milan, bloggen, leuke events etc. Dat is wat veel mensen ook alleen maar zien, die zien alle gave dingen, maar alle onzekerheden niet en die zijn er helaas genoeg. Zo ben ik op dit moment heel erg zoekende in wat ik nu precies wil op het gebied van werk. Begrijp mij niet verkeerd, ik heb het leukste beroep van de wereld, maar hoe wil ik die verder in gaan vullen en hoe kan ik mijzelf daarin ontwikkelen. Daarnaast heb ik ook heel veel plannen voor naast Mamablogger. En hoe ga ik die vormgeven?

Kan ik het allemaal wel?

Ik begin met een onderwerp en schrijf daar in no time een blog of artikel omheen, dat kost mij echt geen enkele moeite en ik twijfel ook niet of ik dat wel kan. Maar de vraag is of ik alles wat ik wil wel kan combineren met mijn werk. En wat als dat niet lukt? Kies ik dan voor de zekerheid of neem ik een enorm risico met alle mogelijke gevolgen van dien? Eigenlijk weet ik het antwoord wel, want dan ga ik voor de zekerheid. We kunnen het risico helemaal niet nemen. Maar het zou niet de keuze zijn waar ik het meest gelukkig van wordt…

Ik heb geen last van een dertigers dilemma, maar ik heb het wel het punt bereikt dat wil doen waar ik écht gelukkig van wordt. En ik weet dat iedereen zorgen heeft, maar als ik wij er wat minder zouden hebben zou dat al fijn zijn. Dat zou misschien ook wel gelukkiger maken.

Sporten

Verder mis ik het sporten wel heel erg en wil ik dat graag weer oppakken. Gewoon even lekker bezig zijn en even weg achter die computer. Nieuwe energie opdoen voor alle plannen die ik heb en misschien kunnen we met het sporten alles weer op een rijtje zetten.

Dus ja, we maken een hele hoop leuke dingen mee en daar zijn we iedere dag heel dankbaar voor, maar het gras is niet altijd groener bij de buren…

Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat! Volgende keer weer even bijkletsen?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Ad
    12 juli 2016 / 07:59

    Soms zit het mee en soms zit het tegen. Dat is nou eenmaal zo in een mensenleven. Ik hoop dat je altijd optijd de weg blijft vinden als er problemen dreigen. En wees vooral trots op wat je bereikt hebt.

  2. 12 juli 2016 / 08:45

    Mijn ervaring is dat door het gewoon te doen de oplossingen vanzelf komen. Veel succes en wees inderdaad trots op jezelf.