Home + Geen zomerrooster op Mamablogger, maar wat dan wel?

Geen zomerrooster op Mamablogger, maar wat dan wel?

Waar veel bloggers kiezen voor een zomerstop, vind ik het wel lekker om door te gaan in de zomer. Ik heb dan vaak meer inspiratie en de rust om lekker door te kunnen bloggen. Daarom dit jaar ook geen zomerrooster, maar wat kun je dan wel verwachten?

Geen zomerrooster durven hanteren

Het is overigens dubbel. Ik denk namelijk ieder jaar na over een zomerrooster, maar als ik heel eerlijk ben vind ik dat ook heel erg eng. Het spookt dan door mijn hoofd dat wanneer ik niet zou bloggen en ook een zomerrooster zou hanteren, dat dit dan misschien ten koste zou gaan van de blog. Bezoekersaantallen die minder worden en/of potentiële opdrachtgevers die daarom niet samen willen werken omdat er niet of nauwelijks content online is gekomen. Rationeel gezien klopt dat natuurlijk niet, want dat is toch ook niet perse het geval bij de andere bloggers die wel even stoppen en vakantie gaan vieren? En die opdrachtgevers genieten toch ook van hun welverdiende vakantie? Waarom zou ik dan niet even de boel de boel kunnen laten?

Het zit daarom meer tussen mijn oren dan dat er echt iets aan de hand zou zijn denk ik. De andere kant is dat ik mij afvraag of ik überhaupt wel wil stoppen, want zoals ik in de intro al zei; in de zomer heb ik veel meer rust om te bloggen waardoor ik veel meer inspiratie heb. En daar krijg ik dan weer energie van!

Wat kun je deze zomer verwachten?

De afgelopen twee zomervakanties maakte ik een Back to School reeks met iedere week een blog over het nieuwe schooljaar. Die blogs vond ik zo leuk om te maken, dat ik dat dit jaar ook wil doen. Ik heb inmiddels al wat nieuwe onderwerpen verzameld voor deze reeks, maar mocht je nog leuke ideeën hebben hoor ik deze graag.

Ook wil ik nog meer leuke uitstapjes met jullie delen en neem ik jullie mee op vakantie. Vorig jaar deelde ik ons vakantiebudget en hield ik de hele vakantie een kasboek bij met wat we uitgaven. Dat was een behoorlijke eye-opener, maar ik vond het leuk deze te maken en ook jullie konden dit onderwerp waarderen. Misschien doe ik dat dit jaar weer en anders verzin ik wel wat anders leuks, met de vakantieblogs komt het wel goed!

Al met al kun je denk ik (hoop ik!) leuke blogs verwachten op Mamablogger en kun je gewoon blijven lezen. Ik heb er in ieder geval weer zin in. Laat de vakantie maar komen!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    17 juli 2020 / 14:00

    Wat leuk zeg!! Hoop dat iedereen je gewoon nog steeds weet te vinden in de vakantieperiode!
    Leuk om te lezen dat het bloggen voor jou juist als hobby aanvoelt waardoor je júist in de zomer er meer tijd voor hebt/wilt vrij maken! Dat plezier spat er ook zeker vanaf.. ik kom zeker dagelijks even lezen 😉