Home + Mama’s Musthaves lijstje voor mei!

Mama’s Musthaves lijstje voor mei!

Een nieuwe rubriek; ‘Mama’s Musthave lijstje voor…. ‘ Ik deel namelijk vaak mijn Mama’s Musthaves, maar daar zie je vaak maar één ding. Dat kan kleding zijn, een musthave interieur item etc. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen die ik graag met jullie wil delen. Ik kan alleen niet over alles een uitgebreide blog schrijven. Daarom komen deze voorbij in het ‘Mama’s Musthaves lijstje voor …’ Verder wordt het een mix van dit soort leuke items en items die je misschien al voorbij hebt zien komen, maar zo leuk zijn dat ik ze nog één keertje deel met jullie. Geen favorieten aan het einde van de maand, maar heel veel leuks om de nieuwe maand mee te starten!

MM | Avondvierdaagse uitdeeltraktaties

Over een week of twee begint de avondvierdaagse hier en dat betekent dat ik alweer druk in de weer ben met met de uitdeeltraktaties. Vorig jaar maakte ik deze (klik), maar dit jaar maak ik weer hele nieuwe. Aanstaande donderdag zien jullie welke twee uitdeeltraktaties ik dit jaar voor de avondvierdaagse heb gemaakt.Houd de blog dus even in de gaten voor nieuwe, low budget inspiratie!

MM | De tafelklem

Tja, wat moet ik hier nog meer over zeggen? Het artikel over de tafelklem (klik)  kwam gisteren online en was een heel groot succes. Een musthave voor de komende maanden in de tuin en daarna voor alle feestdagen die er dan weer aan komen. Mocht je hem tegenkomen voor een leuk prijsje, haal hem dan zeker in huis, want ze gaan heel hard en je krijgt er spijt van als je hem straks niet hebt en hij overal is uitverkocht.

MM | My Timing Cards

Ik zei het afgelopen zondag al, we zijn de schermtijden hier in huis aan het beperken. Ik zei toen al dat het goed gaat, maar het kan beter. Daarom heb ik nu de My Timing Cards om ons daarbij te helpen. Binnenkort lees je hier meer over.

MM | De stadsfles

Als je mij volgt heb je ook al over De Stadsfles kunnen lezen (klik). Er komen mooie dagen aan dus hij is perfect voor in de tuin en tijdens een picknick.

MM | Het leuke lijstjes invulboek

Dit boekje is van Zoedt & geen bluf en kocht ik afgelopen zaterdag voor mijzelf. Hier staan allemaal invullijstjes in. Heel erg leuk! Ook voor Moederdag bedenk ik mij nu. Door dit boek is er weer een nieuwe rubriek ontstaan (zaterdag online) en het geeft mij heel veel inspiratie voor nieuwe blogs. Het boekje kost €14,95 en ik kocht hem bij Kersvers in Gouda.

MM | Gele bol bloemen

Ik heb echt geen flauw idee hoe deze bloemen heten, maar ik noem ze voor het gemak maar even gele bol bloemen. Ik ben er verliefd op! Ik kocht ze een paar weken geleden om er een paar in een flesje en wat potjes te doen en er werd mij verteld dat je ze ook zonder water neer kon zetten. Ik name de proef op de som en na drie weken staan ze nog mooi! Superleuk met wat gipskruid of olijftakjes en eigenlijk is dat al genoeg. Tenminste, dat vind ik 😉

MM | Autostoel hoes van Dooky

Ik vertelde laatst al over de Dooky voetenzakken met nieuwe prints, maar Dooky heeft er ook bijpassende autostoelhoezen bij. Autostoelen worden natuurlijk heel intensief gebruikt en ze kunnen daarom ook snel vies worden. Als je kindje een keertje spuugt en je hebt er geen hoes omheen zitten, is dat natuurlijk ontzettend zonde. Deze hoes beschermt en staat daarbij ook nog eens heel erg leuk! Zeker een aanrader!

Ik hoop dat jullie deze rubriek leuk vinden, want dit wil ik eigenlijk iedere maand gaan doen op iedere eerste dag van die maand. Mocht je nog suggesties hebben of misschien heb je zelf wel iets dat je in deze rubriek wilt delen. Mail me dan gerust via info@mariscakenter.nl!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *