Home + Mama Musthaves | Dooky voetenzak

Mama Musthaves | Dooky voetenzak

Eigenlijk kende ik het merk Dooky vooral van het doek dat je over de kinderwagen kunt doen om je kind uit de wind te houden of om hem af te schermen voor felle zon en andere prikkels. Wij hebben er ook één en zijn er heel blij mee. Later merkte ik dat het assortiment van Dooky veel uitgebreider was van dat en laatst kreeg ik de vraag of ik de Dooky voetenzak voor de Maxi Cosi wilde testen. Ik was heel benieuwd dus dacht ‘kom maar op!’.

In de wandelwagen of in de autostoel

Ik mocht kiezen welke maat ik wilde en omdat we al een dure voetenzak hebben voor in de wandelwagen (deze voetenzak hoort ook echt bij de wagen), vroegen we er één voor in onze Maxi Cosi. Een dag of twee later al regen we twee prachtige voetenzakken binnen en omdat het afgelopen weekend weer enorm koud was konden we ze meteen testen!

Eerste indruk van de Dooky voetenzakken

De voetenzakken zitten verpakt in mooie hoezen waar je ze in kunt bewaren. Stel nu dat het in de zomer heel warm is, dan kun je ze schoon in de zak bewaren en de voetenzak er in het najaar weer uit halen. De stof is dik en de binnenkant is lekker zacht. Wat wij vooral heel fijn vonden meteen opviel is dat de bovenkant niet te strak zit. Vaak hebben baby’s al een mutsje op en als ze dan ook nog in de autostoel zitten wordt het met zo’n zak gewoon heel krap en zit het strak rondom het hoofdje. Floris vindt dat echt vreselijk en ik kan mij er iets bij voorstellen. Nu ziet het er veel comfortabeler uit.

Neutrale kleuren

Ik houd zelf heel erg van neutrale kleuren voor kinderwagens en accessoires en je weet bij een review nooit precies wat je binnenkrijgt. Gelukkig zijn deze voetenzakken ook heel neutraal. We kregen een grijze met een blaadjes print en een grijze met een sterren print. Kwam precies goed uit, want wij hebben een grijze Maxi Cosi met een klein printje dus dit paste er perfect bij!

Even praktisch

  • De Dooky voetenzakken zijn er dus voor de wandelwagen en de autostoel;
  • Ze zijn geschikt voor zowel drie- als vijfpuntsgordels;
  • De prijs van deze voetenzakken ligt rond de €50,-;
  • De voetenzak hoeft niet perse dicht. Je kunt de bovenkant (wat dus over de voetjes zit) eraf halen zodat je kindje nog wel zacht ligt, maar het niet te warm wordt;
  • De Dooky voetenzakken zijn water- en windafstotend;
  • De binnenkant is gemaakt van zacht velours.

Onze eerlijke conclusie

Er wordt weleens gevraagd of je eerlijk kan zijn in een review als je iets krijgt. Ja, dat kan, want als ik niet tevreden ben laat ik dat weten aan het merk of PR-bureau. In dit geval was dat niet nodig, want we zijn beiden heel tevreden over de voetenzakken. We zijn er zo blij mee dat we onze “oude” voetenzakken op Marktplaats hebben gezet.

We kunnen deze echt aanraden en zijn er echt oprecht heel erg blij mee! Kende jij de Dooky voetenzakken al?

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties