Home + Mama’s Musthaves lijstje voor juni!

Mama’s Musthaves lijstje voor juni!

Het is weer juni en dat betekent dat ik weer een lijstje voor je heb met fijne musthaves zodat juni nóg leuker wordt. Dingen waar wij moeders heel gelukkig van worden. Het kan soms zó simpel zijn; nieuwe schoenen, leuke stationery, een tof uitje en nog veel meer. Geen terugblik, maar blijmakers, trends en dus alleen maar leuks. Sommige dingen heb je misschien al voorbij zien komen, maar verdienen het om nog een keer genoemd te worden in dit overzicht.

Reebok sneakers!

Ik was al een tijdje op zoek naar witte sneakers. Ik wilde er geen €150,- aan uitgeven (vind ik zonde voor zomerschoenen), maar wilde ook geen Adidasjes bijvoorbeeld. Ze zijn onwijs gaaf, maar je ziet ze nu overal en Pat en Milan hebben ze. Dan zouden we een soort ‘Adidas Stan Smith gezin’ worden haha. Uiteindelijk vond ik deze toffe Reebok sneakers bij Omoda voor €89,95!

Rode Vingino sneakers

Terwijl ik bij Omoda rond keek, zag ik ook deze te gekke rode Vingino sneakers voor Milan. Ik ben even kwijt hoe duur ze waren, maar ik ben er weg van! Op de wishlist dus 🙂

Carpaccio tapenade

We gaan van de sneakers naar de carpaccio, want heb je al gezien dat Lidl carpaccio tapenade verkoopt? Dit bakje gaat iedere week mee met de boodschappen, want wat is het toch lekker! Lekker op een cracker of een toastje. Ideaal tijdens die lange zomeravonden in de tuin. Een bakje kost €2,49. En ja, ik weet dat dit heel veel rauw vlees is. Slecht, maar soms zo ontzettend lekker!

Tafels oefenen met De Gorgels

Deze heb je misschien al eerder voorbij zien komen, maar kan niet ontbreken in dit nieuwe lijstje. Uitgeverij Zwijsen heeft de handen ineen geslagen met Jochem Myer en dat resulteerde in deze leuke spelletjes van De Gorgels  (klik) waar kinderen ondertussen hun reken- en leesvaardigheden oefenen.

Een Vintage Kilo Sale

Kijk eens even op Facebook of er binnenkort een Vintage Kilo Sale bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Zeker wanneer je gave dingen wilt scoren voor je vakantie. Wedden dat jij daar zeker kunt slagen? Het zijn hele populaire evenementen waar veel jonge, hippe mensen op af komen. In de eerdere blog van vandaag (klik) kun je zien wat ik er heb gescoord en hoeveel dat kostte.

De spelletjes van Studio Schatkist voor een lange autorit

Weet je het nog; boter, kaas en eieren, kamertje verhuren en galgje? Studio Schatkist (geen spon overigens) heeft deze spelletjes in een nieuw jasje gestoken en deze blokjes zijn ideaal voor in de auto tijdens een lange rit. Morgen lees je er alles over en laat ik nog veel meer vakantie en reis musthaves zien voor kinderen.

Minecraft armbandjes

Hier wordt ieder jongetje van 7/8/9 jaar toch blij van? Ik bestelde deze 50 Minecraft armbandjes bij AliExpress voor Milans traktatie… in oktober… veel te vroeg, maar ik dacht ‘je weet maar nooit hoe lang het duurt voordat het binnen is’. En ja hoor, dan heb je alles binnen een week binnen! Ach, binnenkort dus een AliExpress shoplog 😉

Dit waren mijn Mama’s Musthaves voor de maand juni! Ik hoop dat jij ze net zo leuk vindt als ik. Heb je zelf nog tips, laat ze vooral hieronder achter in de comments. En heb je zelf een webshop en wil je volgende maand in dit rijtje staan? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

Fijne juni!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *