Home + Mama’s Musthaves lijstje voor de zomervakantie!

Mama’s Musthaves lijstje voor de zomervakantie!

De laatste maanden publiceerde ik op iedere eerste van de maand een lijstje met musthaves voor de nieuwe maand. Nieuwe schoenen die je moet hebben, mooie bloemen, cadeautjes etc. Alles om die nieuwe maand nóg leuker te maken. Afgelopen zondag heb ik geen lijstje geplaatst omdat ik bewust heb gewacht. Dit is het Mama’s Musthaves lijstje voor de hele zomervakantie en ga er maar lekker voor zitten, want hij is laaaaaang!

Walkkings babyschoentjes

Ik kreeg een week of drie geleden een mailtje met de vraag of ik een paar Walkkings babyschoentjes wilde uitproberen voor Floris. Ik kende het merk niet en wilde ze vrijblijvend ontvangen. Nou, ze verdienen een plekje in deze lijst, want wat zijn ze fijn! Er is één model schoentjes en dat is deze, maar hij is er in heel veel verschillende kleurtjes. Ze zijn van leer en hebben een hele fijne, flexibele zool. De schoentjes gaan heel gemakkelijk aan omdat de rits door de zool loopt. Geen gehannes meer met babyvoetjes die niet meewerken. Als de rits dicht zit, sluit het schoentje mooi om de beentjes en dat betekent dat je nooit meer een schoentje kwijt raakt. Wij zijn echt fan! Je vindt de schoentjes op de website van Walkkings.

MacBook Pro

Ik heb er al vol trots over geschreven, maar wat ben ik onwijs blij met mijn MacBook Pro! Ik heb hem nu bijna een maand en wat werkt hij fijn! Ik heb nauwelijks hoeven wennen en alles gaat tien keer zo snel als met mijn vorige laptop. Het was de investering dubbel en dwars waard. Mocht je nog twijfelen? Niet doen! Ik heb er een cover omheen gekocht met marmerprint en kan daar heel gelukkig van worden haha.

Derma Eco Baby

Wist je dat een huidallergie de enige allergie is die voorkomen kan worden? Parfum kan een allergische reactie geven op de huid die verergert zodra de huid beschadigd is, zoals bij rode baby billetjes. Daarom heeft Derma voor de tere babyhuid een speciale lijn ontwikkeld: Derma Eco Baby. Deze lijn is ontwikkeld om huisproblemen bij kinderen en baby’ s te voorkomen. Wij hebben de doekjes, de crème en de zonnebrand crème getest en het is echt heel fijn! Floris heeft, net als Milan en ik, een gevoelige huid en we smeren hem nu dagelijks in met deze crème. Derma Eco Baby is overigens exclusief te koop bij Etos.

De BabyFloat

Ik heb er van de week al heel enthousiast over geschreven (geen spon!); de BabyFloat. In dit lijstje voor de vakantie kan hij natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn er zo ontzettend blij mee! Hij kost €19,99 en dat is ‘ie meer dan waard. De review kun je teruglezen, dus ik ga er niet meer teveel over vertellen 😉

Notitieboek en pastelkleurige markeerstiften

Ik ben helemaal niet meer de doelgroep, maar ik kon dit notitieboek van Beautynezz bij HEMA niet laten liggen voor mijn werk. Hij ligt nu op kantoor en hij is zo leuk! Daar horen natuurlijk deze pastelkleurige markeerstiften van Stabilo bij die ik al heel lang wilde hebben. Deze gebruik ik overigens wel thuis voor het werk voor Mamablogger.

Dit is nu mijn nieuwe blogplanning en ik heb lekker de ruimte nu. Dit blok komt overigens uit een pakket van Bee-zonder.

Must See | Oceans 8

Geen musthave, maar wel een must see deze vakantie; Oceans 8. Een heerlijke film om met vriendinnen heen te gaan. Ik ben een week of twee geleden geweest met vriendinnetje Chantal en wat was hij leuk! Een aanrader! Gezellig met elkaar een avondje bios voor jullie met vakantie gaan en elkaar een paar weken niet zien. Goed excuus toch 😉

Etos toilettas voor baby’s

We gaan bijna met vakantie en hadden een toilettasje nodig voor Floris. Bij Etos vond ik deze hele leuke voor maar €4,99 én hij is vuilbestendig. Niet te groot, maar wel voldoende ruimte voor alles wat we voor hem nodig hebben. Deze heb ik overigens gekregen van Etos. Dit is de Kids Monkey toilettas, maar er is ook een bij en een lieveheersbeestje. Heel erg leuk!

Must Read | Verras me van Sophie Kinsella

Wie kent de Shopaholic boeken van Sophie Kinsella niet? Dit boek is nieuw en kende ik nog niet. Ik moest er even inkomen, maar het is een erg leuk boek en leest lekker weg. Dan en Sylvie zijn de ouders van een meisjestweeling van 5 jaar en moeten zich medisch laten keuren voor hun verzekering. De dokter vertelt ze dat ze erg gezond zijn en nog minstens 68 jaar te leven hebben. Ai, daar hadden ze niet op gerekend. Dat duurt namelijk wel erg lang! Houden ze dat vol samen en nog belangrijker, wat gaan ze in die resterende 68 nog doen?

Dit was het Mama Musthaves lijstje voor de zomervakantie. Ik ben vast nog ontelbare dingen vergeten, maar misschien volgt er in augustus toch nog eentje. Zo niet, dan staat er 1 september weer één voor je klaar!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *