Home + Interieur & Shoptip | Je hoeft helemaal niet op vakantie, haal Ibiza gewoon in huis!

Interieur & Shoptip | Je hoeft helemaal niet op vakantie, haal Ibiza gewoon in huis!

De zomervakantie staat voor de deur en we genieten nu al volop van het prachtige weer! Als ik in de tuin loop hoor ik buren in de verte klussen, de tuin gezellig maken en zelf denken we aan welke klussen we in en rond het huis gedaan willen hebben voor de winter. Denk hierbij aan de slaapkamer, de achtergevel die geschilderd moet worden, de voorgevel die opnieuw gevoegd moet worden etc. Daarbij shoppen mensen ook weer steeds vaker mooie dingen voor in huis. Waar we een paar jaar geleden nog voor massaproductie kozen en dat weer snel vervingen, kiezen we nu steeds vaker voor echt mooie en tijdloze items. En als je die dan ook kunt combineren met het ultieme gevoel van vakantie en vrijheid ben je toch verkocht?

Tijdloos en industrieel

Zelf zijn we begin dit jaar van een landelijk (denk aan witte, houten meubels en Riviera Maison), naar een industrieel interieur gegaan. Hier passen perfect oude spullen bij. Zo hebben wij een oud Louvre Luik in huis staan en hebben we ook oude, groene colaflesjes als leuke accessoires. Maar waar ik net zo blij mee ben is de oude baksteenmal die we hebben gekocht. Ik zag later op verschillende interieurgroepen op Facebook dat hier veel vraag naar was. Nou, ik heb ze gevonden hoor én voor een heel leuk prijsje!

Zo kost de dubbel houten steenmal €18,95 en de enkele €11,95. Ik vond deze bij Bohostijl. Hier vind je niet alleen heel gave woonaccessoires die perfect passen bij de industriële trend, maar die het ultieme luxe vakantiegevoel in huis brengen. Als je bijvoorbeeld denkt aan Ibiza dan denk ik aan authentieke meubels en accessoires, een rijk, luxe gevoel, vrijheid en de combinatie met vrolijke kleuren. Dat gevoel kun je dus in huis halen met deze woonaccessoires;

Ook deze landelijke woonaccessoires vind je bij Bohostijl. Je ziet dat dit echt authentieke accessoires zijn die je niet op elke straathoek vindt. Hiermee maak je in een handomdraai een totaal ander hoekje in huis. Zo kun je langzaamaan beginnen met de “Ibiza Make-over”.

Na de zomervakantie worden de woonaccessoires uitgebreid, dus houd het in de gaten!

Ibiza bij jezelf en de kinderen

Je huis in Ibiza stijl is één ding, maar wat dacht je van jezelf? Juist in de zomer is het zo leuk om je outfit af te maken met kettinkjes en armbandjes. En wat dacht je van schattige oorbelletjes voor meisjes? De boho look is nooit weggeweest en zal ook nooit weggaan. Dit zijn mijn favoriete items;

[shopr_shopthepost collection=”bohostijl” size=”large” title=”Mijn favoriete Boho items”]

Als het je nu niet meer lukt om dat Ibiza gevoel in huis te halen weet ik het ook niet meer. En ach, voor al die accessoires heb je tenslotte ook een leuke schaal nodig toch?

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *