Home + #Mamabloggergoesfit | Slim Belly en doelen

#Mamabloggergoesfit | Slim Belly en doelen

Was ik een week geleden nog heel benieuwd naar het Slim Belly avontuur en vond ik stiekem ook best wel spannend, inmiddels lijkt het wel alsof ik dit al een hele tijd doe en is het nu al onderdeel van mijn leven. Dat wordt afkicken als het klaar is!

Vorige week vertelde ik jullie al over de start van mijn deelname aan het Slim Belly traject/onderzoek. Inmiddels ben ik flink aan het sporten geslagen en ik kijk er ook echt naar uit. Ik sport bij Living Well in Gouda op een wat kleinere locatie niet ver van mijn huis. Ideaal, want ik ben er zo. Daarnaast sport ik maximaal 40 minuten dus het is ook fijn om erheen te gaan als Milan op bed ligt en een uur later kan ik alweer fris gedoucht naast Patrick op de bank ploffen.

Het voedingsschema

Dat is goed vol te houden, maar ik heb nog wel moeite met de avonden. Dan wil ik zo graag iets lekkers en heb ik ook echt trek. Dit is dus nog wel lastig, maar de andere kant is dat je hebt gesport en het is natuurlijk mega zonde om dan te gaan snaaien. Ik ben heel benieuwd of er volgende week al wat centimeters af zijn.

Sporten en mijn bekken

Ik was van tevoren wel bang dat ik door het sporten last zou krijgen van mijn bekken en dat ik daardoor weer een blaasontsteking zou krijgen. Tot nu toe kan ik gelukkig zeggen dat dit niet het geval is en ik nog geen last heb gehad! Daar ben ik zo blij mee! Zowel het fietsen als het trainen op de crosstrainer gaan goed, al merk ik wel dat ik de crosstrainer zwaarder vind.

Wat zijn mijn doelen?

Ik wil natuurlijk nog steeds die 20 kilo afvallen, maar dat gaat in vier weken niet lukken. Ik wil wel heel graag een paar centimeters van mijn buik af en iedere kilo die eraf is is meer dan meegenomen. Ook heb ik een doel wat betreft kleding. Toen ik zoveel was afgevallen kocht ik een supergave denim jumpsuit en die stond zo leuk! Nu zit hij vooral te strak rond mijn benen, maar ik zou hem zo graag weer aan willen. Dat zou een echte overwinning zijn!

Ik ben vooral heel erg blij dat ik de smaak weer te pakken en heb en ik heb het erg naar mijn zin bij Living Well. De sfeer is er erg goed en ik ga er zeker niet met tegenzin heen.

Ik blijf jullie op de hoogte houden!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 12 mei 2016 / 06:37

  Super goed bezig! Petje af dat je ’s avonds je ertoe kunt zetten om te sporten. Ik heb daar echt geen zin in. Ik ben trouwens ook zo’n snaaier. Succes met sporten en hopelijk zit de jumpsuit jou heel snel als gegoten! Dat is een mooi streven ☺

 2. 12 mei 2016 / 07:24

  Heel goed! Door jouw enthousiasme moet ik mezelf toch ook maar een schop onder de kont geven en weer meer bewegen. Merk dat ik het de laatste tijd toch laat schieten..

  • 13 mei 2016 / 06:09

   Ja, ik moet me er soms wel toe zetten, maar het is zó lekker dat ik er niet tegenop zie. Wat ook scheelt is dat het een half uur duurt. Je doet het dan sneller tussendoor. Succes!

 3. Andrea maria
  12 mei 2016 / 08:05

  Go girl,
  Knap hoor.
  Dat in de avond herken ik wel alsik lijn zit ik savonds ook zo van ooh wil ff iets pakken.
  Ik moet zo veel kilos kwijt maar heb al zoveel gelijnd dat mijn lichaam het vertikt.
  Erg maar mijn gezondheid zit niet mee en vaak geen energie of teveel pijn om überhaupt een maaltijd op tafel te zetten.
  Ik ga duimen voor je.
  Go girl