Home + #Mamabloggergoesfit | Naar de sportschool en Slim Belly!

#Mamabloggergoesfit | Naar de sportschool en Slim Belly!

Eindelijk is er weer een #mamabloggergoesfit update! Ik heb deze # in december in het leven geroepen en inmiddels zie ik soortgelijke # op meer blogs verschijnen. Van mij heb je dus een tijdje geen update gehad omdat er niet zo heel veel viel te vertellen. Ik zal jullie even bijpraten mocht je het gemist hebben. Ik ben in december weer begonnen met hardlopen en het ging  al snel best wel weer goed. Ik sta er altijd verbaasd van hoe snel je dat weer opbouwt. Toch ging het na een goede maand mis en kreeg ik erg veel blaasontstekingen die het gevolg bleken te zijn van bekkenklachten. Om een lang verhaal kort te maken, hardlopen kon ik wel even vergeten, eerst maar naar de bekkenfysio.

Daar zat ik dan met mijn goede voornemen om 20 kilo kwijt te raken in een half jaar…

Ik was dus wel aan het zoeken naar wat ik dan kon gaan doen. Een sportschool lijkt mij wel wat, maar dat heb ik in het verleden ook gedaan en die sportschool beviel uiteindelijk ook niet zo heel goed.

Maar toen zag ik van sportschool Living Well een oproep op Facebook. Zij zochten mensen die mee wilden doen met het Slim Belly traject dat vier weken duurt. Met Slim Belly kun je in vier weken tot wel 8 cm buikomvang verliezen. En als je je aan een goed voedingspatroon (geen dieet, maar gewoon normaal en gezond eten) houdt, verlies je uiteraard ook gewicht.

Afgelopen dinsdag ging ik voor het eerst naar Living Well en maakte ik kennis met Conny die mij (onder andere) begeleid tijdens dit traject. Ik ging naar een kleine vestiging van Living Well en dat vond ik wel erg prettig. Het was er gezellig en de sfeer was erg goed. We namen wat vragen door en daarna was het tijd om te meten en te wegen. Die cijfers houd ik nog wel even voor mijzelf hoor 😉

En toen was het tijd om echt aan de slag te gaan. Ik kreeg de Slim Belly om en ging daarna naar de fiets om een half uur te fietsen. Ik sloot de buikband aan op het apparaat aan de fiets en vervolgens legde Conny mij uit hoe de fiets werkte, stelde de weerstand in en vertelde welke snelheid ik aan moest houden (rond de 90).

Daar stond ik dan, ik dacht ‘dat doe ik wel’. Het viel best tegen hoor! Na tien minuten zweette ik al flink en ik voelde de Slim Belly zijn werk ook wel goed doen. Hij masseert als het ware je buik (het vetweefsel) zodat je daar dus uiteindelijk de centimeters verliest.

Na een half uur was het klaar en ik voelde het echt wel flink hoor. Maar toch was het heerlijk én ik had ruim 11 kilometer gefietst! Wat ik hier zo fijn aan vind is dat het een half uurtje duurt (drie keer in de week) en dat is makkelijk in te plannen. Na het schoonmaken van de fiets en de Slim Belly ging ik weer voldaan weer naar huis. Ik wil morgen weer!

Ik ben nu bezig met het voedingsadvies en terwijl ik dit typ valt het mij best wel weer zwaar. Toch is het gewoon normaal eten, maar als je gewend bent om te snaaien moet je als het ware toch weer een beetje afkicken.

Ik houd jullie uiteraard weer wekelijks op de hoogte van alle vorderingen en over twee weken gaan we tussendoor weer meten en wegen. Ik ben heel benieuwd.

Mocht je meer willen weten over Slim Belly of wil je meedoen? Dat kan nog, want er wordt een tweede groep gestart. Kijk voor meer informatie even op de Facebookpagina van Living Well.

Had jij weleens gehoord van Slim Belly? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 5 mei 2016 / 06:36

  Wat goed dat je zo sportief en gezond bezig bent Marisca! Ik had nog nooit van Slim Belly gehoord, maar wat gijn dat het je zo goed bevalt. Diëten lijkt mij ook erg lastig. Ik ben ook een snaaier. Je moest eens weten wat ik gisteren allemaal gesnoept heb ?Succes en fijne dag vandaag!

 2. Rebecca
  5 mei 2016 / 09:31

  Klinkt goed, benieuwd naar jouw ervaringen. Ik moet ook echt aan de slag (einde van het jaar).
  Succes!

 3. 6 mei 2016 / 06:34

  Heb er wel eens van gehoord maar heb zelf het geld niet. Plus dat ik natuurlijk weight watchers doe. Maar het klinkt wel goed hoor vooral het beweegschema!

 4. 6 mei 2016 / 07:36

  Goed bezig.
  Ik had er ook nog nooit van gehoord maar lijkt me wel wat. Ik.moet serieus wat kilo’s kwijt.
  Helaas moet ik me eerst laten opereren aan mijn knie en daarna heel rustig revalideren.
  Ik blijf je volgen!