Home + #Mamabloggergoesfit | Nieuwe sportschool!

#Mamabloggergoesfit | Nieuwe sportschool!

De tijd gaat veel te snel, want het is alweer een paar maanden geleden dat ik voor het laatst in de sportschool te vinden was voor het Slim Belly traject. Ik ben uiteindelijk toch geen lid geworden van die sportschool omdat ik de contributie wat aan de hoge kant vond en Patrick ook graag wilde sporten. Tja, dan wordt het opeens wel heel veel.

Ik vond het fijn om aan cardio te doen en kon vooral mijn hoofd even leegmaken. Muziekje op en gaan om vervolgens al je frustratie en zorgen eruit te sporten. Het deed mij echt heel erg goed en ik miste het dan ook ontzettend. En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de drempel om dan weer een nieuwe sportschool binnen te gaan is best hoog.

Afgelopen weekend trok ik de stoute schoenen aan en ben ik met Patrick lid geworden van Basic Fit. Daar mogen we namelijk samen op één pas sporten. Niet tegelijkertijd, maar dat kan toch niet, want één van ons moet thuisblijven voor Milan.

Ik wil graag op maandagochtend gaan sporten en op woensdagavond als Patrick en Milan naar zwemles zijn. Patrick is daar hulpouder dus dan kan ik naar de sportschool. Zijn we alle drie sportief bezig 😉

Hoe beviel het sporten weer?

We hebben vakantie en de openingstijden zijn ruim. Afgelopen maandag ging ik dan ook al rond 7.30 uur sporten. Dinsdag weer rond 8.00 uur. Heerlijk, wat een goed begin van de dag! Na de vakantie wil ik meteen door als Milan op school zit. Dat is toch vlakbij. Ik wil minimaal twee keer in de week gaan sporten en als het even kan drie keer. Dat ligt er ook even aan hoe druk ik het heb met freelance opdrachten en Patrick wil natuurlijk ook.

Het bevalt mij tot nu toe erg goed. Het was, zoals ik al zei, een goed begin van de dag en het helpt mij echt om mijn hoofd leeg te maken. Ik heb het behoorlijk druk met alles en het is daarom ook wel goed even in een andere omgeving te zijn.

Streefgewicht

De komende tijd houd ik je natuurlijk weer op de hoogte van hoe het gaat en ik wil nog steeds 20 kilo afvallen dus ik laat je natuurlijk ook weten of ik steeds dichterbij mijn streefgewicht kom.

Als jullie nog willen weten wat betreft #mamabloggergoesfit, laat het mij vooral weten. Misschien kan ik er dan weer over bloggen.

Liefs, Marisca

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie