Home + Milan wilde ontbijten bij HEMA… Doen we dat toch?

Milan wilde ontbijten bij HEMA… Doen we dat toch?

Ja, de titel zegt het eigenlijk al; Milan wilde eens een keer ontbijten bij de HEMA. Ik ken veel mensen die dat regelmatig doen met de (klein) kinderen en de kinderen zien dat echt als een uitje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijzelf niet in de vakantie zag zitten met een ontbijtje bij de HEMA, maar we hadden het Milan beloofd. Het was slecht weer en het was wel lekker om er ’s morgens even uit te zijn.  En ja hoor, ook wij gingen ontbijten bij de HEMA…

Eenmaal daar aangekomen viel het mij op dat het eigenlijk best heel druk was. Oudere mensen, opa’s en oma’s met hun kleinkinderen, mensen die gingen winkelen en ouders zoals ik wij die er even uit gingen met hun kind(eren).

Het meisje achter de kassa vertelde mij dat ze op zaterdag zo’n 200 ontbijtjes verkopen. Toch is dat niet zo heel gek aangezien een ontbijtje maar €2 kost.

Wat zit er bij het HEMA ontbijt?

Voor die €2 krijg je het volgende:

  • Een croissantje
  • Een halve baguette met een omelet
  • Jus d’orange
  • Koffie naar keuze (ik nam een latte macchiato en Patrick houdt niet van koffie dus die nam een warme chocolademelk)
  • En je kon er nog bacon bij nemen voor op de omelet

Best veel dus voor €2!

Maar was het ook lekker?

Ja, ik moet eerlijk bekennen dat het echt lekker was en het was ook veel. Wij kregen niet eens alles op. Je hebt dus echt een ontbijt waar je de dag goed mee kan beginnen. Nee, het is niet heel gezond, maar als je een dagje gaat winkelen heb je wel voldoende brandstof 😉 En ach, dit moet weleens kunnen toch?

Leuk met kinderen?

Milan vond het heel bijzonder om daar te ontbijten en er waren meer kinderen die ik lekker zag smullen. Voor kinderen is het natuurlijk feest en voor die €2 hoef je het niet te  laten.

Dus mocht je in de laatste weken van de zomervakantie nog iets kleins willen ondernemen is het echt een leuke tip! Wij zullen dit in de vakanties nog weleens vaker doen!

Hebben jullie weleens ontbeten bij de HEMA? Hoe vonden jullie dat? Laat het me weten in de comments hieronder.

Ik wil even benadrukken dat wij niet zijn gesponsord door HEMA. Wij hebben dit gedaan op eigen initiatief en omdat wij het echt leuk vonden wilde ik dit met jullie delen.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 13 augustus 2016 / 07:48

    Ook weleens gedaan maar ik ben een zeur dus die omelet lust ik niet en koffie drink ik ook niet. Dus wat anders genomen. Was ik toch nog opeens veel geld kwijt!