Home + Winactie | Wat doe jij met je vakantiefoto’s?

Winactie | Wat doe jij met je vakantiefoto’s?

Ik ben dus iemand die ontelbaar veel foto’s maakt en er vervolgens niets mee doet. We gaan overal naartoe, maken de leukste dingen mee, maar verder dan delen op social media en hier op de blog, kom ik niet. Ieder jaar neem ik mij voor om een boek te maken of de mooiste foto van ons af te drukken op canvas bijvoorbeeld. Ik weet niet waarom ik dat niet doe. Ik stel het uit en denk altijd ‘dat komt nog wel’.  Maar voor je het weet ben weer 200 foto’s verder.

Dan zijn het er weer teveel en wordt de drempel ook hoger om er dan alsnog mee aan de slag te gaan. Andere drempels kunnen zijn dat je het lastig vindt om zo’n boek of afdruk te laten maken of misschien vind je het te duur. Mocht dit het geval zijn heb ik dé tip voor je: BesteCanvas.nl!

De prijs is hier echt scherp, je bestelling wordt binnen 24 uur in productie genomen (kun je er snel van genieten) én het is heel eenvoudig om je product naar wens te maken. Of dit nu een fotoboek, een foto op canvas is of een cadeau met een foto erop, het werkt heel eenvoudig.

Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je canvas er mooi uitziet, dus wordt er ook aangegeven of je foto wel de juiste resolutie heeft voor de canvas. Dat vind ik persoonlijk heel prettig, want anders kan het resultaat alleen maar tegenvallen.

 

Winactie!

Ik mag van Beste Canvas een waardebon ter waarde van €50 verloten met gratis verzending! Hoe leuk is het om die te winnen zodat je bijvoorbeeld jouw mooiste vakantiefoto’s in een album kan zetten. Geen smoesjes meer dus net als ik 😉

Meedoen is heel makkelijk. Laat hieronder weten waarom je dit wilt winnen en wat je ervan zou laten maken. De winactie loopt tot en met 19 augustus en de winnaar krijgt op de 20e persoonlijk bericht.

Doe je mee?

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 Reacties

 1. 12 augustus 2016 / 08:05

  Oh dit is leuk!
  Deze vakantie mooie strandfoto’s van de kinderen gemaakt. Zou super zijn op een canvas.
  Ik doe dus graag mee

 2. Lindsey Schonewille
  12 augustus 2016 / 08:33

  Ik zou graag een canvas willen hebben met onze drie kinderen. Onze zoon van 8 wil nooit op de foto of hij staat er met een gekke bek op. Maar deze vakantie heb ik eindelijk een mooie foto kunnen maken van de drie kinderen samen! Dus die bon zo zeker van pas komen.

 3. 12 augustus 2016 / 08:43

  Onze zoon vraagt vaak, kijkend naar onze trouwfoto met zijn zusje die toen wel geboren was; “Waar was ik daar?” “Jij zat in de buik van mama..” zeg ik dan om hem toch het gevoel te geven erbij te zijn geweest.
  Nu hebben we eind juli onze trouwdag gevierd. We hebben er echt een feestdag van gemaakt. Een taart zoals op onze trouwdag (kleinere versie) laten bezorgen en naar het kasteel geweest waar onze trouwfoto’s zijn gemaakt. Hier hebben we genoten van een rondleiding door het kasteel èn een nieuwe foto gemaakt; dit keer met z’n viertjes! ❤ Hoe leuk zou het zijn als deze foto op canvas naast die andere komt te hangen..

 4. Marjan Drost-Oosterveen
  12 augustus 2016 / 08:57

  Ik maak altijd wel leuke collage’s op mijn telefoon maar daar blijft het dan bij. Het wordt wel tijd om ze echt mooi in een album te zetten want wat als mijn telefoon crashed of gestolen wordt…..

 5. 12 augustus 2016 / 09:05

  De muur boven ons bed is nog helemaal leeg. Een foto van onze bruiloft zou wel heel mooi staan daar.

 6. elly van dongen
  12 augustus 2016 / 09:32

  Onze kleinkinderen in een album….dat zou heel byzonder zijn!

 7. leoni
  12 augustus 2016 / 09:36

  Dat zijn altijd leuke en unieke cadeautjes, ik zou een mooie foto van de huisdieren voor mijn lieve moeder op canvas willen laten afdrukken. Haar diertjes betekenen immers alles voor haar, en het zou voor haar dus een perfect cadeau zijn

 8. Erika van koert
  12 augustus 2016 / 10:27

  We missen nog steeds een leuke canvas boven de bank in de huiskamer.
  Ik zou dus een leuke foto van de kinderen of ons als gezin laten afdrukken op canvas. 100 x 75 cm voor boven de bank.

 9. Kim
  12 augustus 2016 / 12:28

  Ik heb na 8 jaar eindelijk de perfecte foto gekregen van mijn vader precies zoals hij was tijdens de carnaval met zijn geliefde trompet, ik wil deze heel graag op canvas zodat ik altijd naar hem kan kijken, hij verdiend gewoon een prominente plek in mijn huis want hij was de beste papa die ik me kon wensen!!

 10. Karin
  12 augustus 2016 / 15:55

  ik heb de foto’s van mijn tweeling alleen nog digitaal, dus het lijkt me erg leuk om hier een boek van te maken.

 11. Anneliese de Waal
  12 augustus 2016 / 18:54

  Heel erg leuk, ik vind de kussen erg leuk om vakantie foto’s van de kinderen op te laten zeten, ziet er prachtig uit !!.

  Groetjes Anneliese

 12. Anita te Gussinklo
  12 augustus 2016 / 19:06

  Super leuk, ik zou gaan voor een canvas.
  Binnenkort hebben we een foto shoot met het gezin en de mooiste foto zou ik dan wel als canvas willen.

 13. Petra
  12 augustus 2016 / 19:48

  Net terug van vakantie en dan is het tijd voor een mooie herinnering! Mooier dan je kids op een canvas kan natuurlijk niet. Een prijs die erg welkom zou zijn!

 14. Loes Hoekstra
  12 augustus 2016 / 20:55

  zo na de vakantie, zou dat goed uitkomen

 15. 12 augustus 2016 / 21:04

  Ja Mijn dochter Lotte en haar pony Rakker doen mee!!

 16. 12 augustus 2016 / 22:03

  Mijn moeder heeft een nieuw huis gekocht, dus een ik wil haar heel graag een paar cadeaus geven met foto’s van mij en mijn broer en zusje erop. Dit zou mij enorm helpen!

 17. Bets
  12 augustus 2016 / 22:06

  Geweldig wat super leuk is dit, een mooie vakantie foto op Canvas met het complete gezin erop zou ik echt super mooi vinden. Dit is een van de weinige foto’s waar we met zijn allen op staan, zou het geweldig vinden om deze een prominent plaatsje te kunnen geven op Canvas!!

 18. Corinne de Graaf
  12 augustus 2016 / 22:20

  Leuk voor de vakantiefotos vn de afgelipen jaren.Fotos staan op usb stick maar dn kan ik er een leuk boek van maken!

 19. Sabrina H
  13 augustus 2016 / 11:05

  Wat een geweldige winactie. Ik wil al heel lang een foto op canvas laten afdrukken zodat mijn moeder die in huis op kan hangen. Als ik dit win zou ik dan dus een foto op canvas laten afdrukken. Alleen nog even kiezen welke foto dan haha.

 20. Rebecca
  13 augustus 2016 / 12:22

  Jajajaja, deze zou ik voor mezelf willen winnen. Veel te veel foto’s die ik nog in een album moet stoppen! Met een kleine op komst, moet dit eigenlijk z.s.m. gebeuren, maar we hebben op het moment al zoveel kosten. Ik wil dus heel heel graag winnen 🙂

 21. Barbara
  13 augustus 2016 / 13:11

  Ik zou graag een canvas van onze vakantie maken zodat ik we er elke dag aan terug kunnen denken en deze uitzoeken zodat het qua kleur bij onze kamer past grijs/wit/hout

 22. Michael noo
  13 augustus 2016 / 14:27

  Zou super leuk zijn!! Heb nog wel wat mooie vakantie foto’s met mijn dochtertje erop die prachtig zouden staan op canvas… Zou dus super goed uitkomen

 23. anica aarts
  13 augustus 2016 / 15:25

  Zou hier heel graag een mooie canvas van laten maken met mooie vakantie foto van mijn gezin…

 24. Saskia van de L.
  13 augustus 2016 / 17:12

  Je verhaal is heel herkenbaar.. En als je je er dan toe gezet hebt, is die foto eigenlijk alweer “te oud” en bedenk ik dat ik beter een nieuwe kan maken omdat ze (veel te snel) opgroeien. 🙂 Zou wel een collage val al deze “oude” foto’s op een canvas willen zetten, als herinnering aan hoe de tijd voorbij gevlogen is

 25. 13 augustus 2016 / 18:08

  Doe graag mee! We hebben in gang en boven de trap wel een plekje voor een mooie foto van de vakantie

 26. leandra de Groot
  13 augustus 2016 / 21:23

  Ik zou er een leuke familie foto op canvas laten afdrukken. Ik woon nu sinds 2 maand officieel bij mijn vriend in. Hij had al een zoon en die is week op week af bij ons. We zijn druk bezig om dit echt een thuis voor ons drieën te maken, en foto’s doen het dan altijd goed. Daarom graag een canvas van ons allemaal.

 27. Tamara
  13 augustus 2016 / 22:36

  Wat een fijne actie. Onze eerste vakantie met zijn zessen samen, dat verdient een mooi album!

 28. Anna Wienen
  14 augustus 2016 / 14:46

  Wij hebben nog heel veel plek om dingen op te hangen ik zou er een mooie canvas van maken

 29. Sharon Valk
  14 augustus 2016 / 15:12

  Wat een prachtige prijs en zo herkenbaar. Sinds mijn 2e kind ( heb er nou 3 ) maak ik alleen nog maar fotos maar boekwerken en ophangen ho maar.
  Heb dan ook geen enkele foto op de muur hangen van ze dus zou heel graag dit mogen winnen.. het word namelijk hoog tijd!

 30. Moniek (sprankje)
  14 augustus 2016 / 20:29

  “Zomer 2016”, als de vakantie afgelopen is, is het weer tijd voor een nieuw album!

 31. Mientje L
  14 augustus 2016 / 22:14

  Een canvas voor aan de muur in ons nieuwe huis!

 32. Anita H.
  15 augustus 2016 / 00:32

  Mooie prijs zeg. Nee, ik zou niet kiezen voor een fotoalbum. Ik heb wel wat mooie foto’s die ik graag uitvergroot aan de muur zou zien. Een mooie canvas is dus wel welkom.

 33. Oma Will
  15 augustus 2016 / 13:51

  Een leuk fotoboekje met al mijn vijf kleinkinderen, dat zou ik graag willen. Heb ze nu alleen maar op mijn pc staan, maar een fotoboekje is mooier. Heb ik ze altijd bij me.
  Graag waag ik een kansje.

 34. Iris
  16 augustus 2016 / 09:58

  Wij zijn net verhuisd en hebben nog helemaal niks aan de muren hangen. Alle oude foto’s zijn al te oud en ik zou heel graag één van de mooie foto’s van de afgelopen vakantie aan de muur hangen

 35. 16 augustus 2016 / 13:58

  om een mooie vakantie foto aan de muur te hebben is altijd al mijn grote wens voor op de lege keuken muur

 36. Esmee Cnossen
  16 augustus 2016 / 16:06

  Ik zou dolgraag een foto van mijn zus en mij op canvas willen voor mijn moeder, ik weet zeker dat ze dit heel tof zou vinden! ☘?

 37. Anne
  17 augustus 2016 / 14:22

  Ik heb voor 12 weken geleden een zwangerschapsshoot gehad en 6 weken geleden met mn zoontje bij de fotograaf geweest deze foto’s moeten nog afgedrukt en op onze slaapkamer komen te hangen. In de 1e 10 weken van zijn lleven is hij al tig keer op de foto gekomen deze moeten ook nog afgedrukt worden in een album

 38. Liesbeth
  17 augustus 2016 / 19:27

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee om onze vakantiefoto’s een mooi plekje te geven!

 39. mad
  18 augustus 2016 / 19:41

  Ik heb laatst een 12,5-jarige vriendschapsjubileum gevierd met mijn boezemvriendin. Dat is ook ongeveer net zolang als ik een digitale camera heb. Daar zou ik wel een mooi album voor willen maken!

 40. Nadia
  19 augustus 2016 / 09:05

  Fotoboek van onze vakantie op Texel, mooiste foto van mijn kids op canvas en misschien nog een leuk hoesje met een foto van mijn gezin voor mijn mobieltje. 😀

 41. 19 augustus 2016 / 19:40

  Dolgraag zou ik een album willen maken van onze laatste vliegreis naar Tenerife. Deze prachtige vakantie heeft bovendien een goud randje gekregen want daarna werd ik ernstig ziek, maar gelukkig ben ik er weer bovenop gekomen!

 42. Joke Pronk
  19 augustus 2016 / 20:40

  Dit zou ik heel graag willen winnen…een mooie foto van ons Scheveningse Strand met de kinderen erop!

 43. linda bos
  26 september 2016 / 12:29

  Ik zou een fotoboek willen maken van de vele vakantiefoto s die ik nog heb liggen. Zou echt superblij zijn om dit te winnen!