Home + Mamablogger tijdens Kerst

Mamablogger tijdens Kerst

Nog maar een paar dagen en dan is het Kerst. Hebben jullie er zin in? Ik kijk er echt enorm naar uit! Even helemaal weg en even geen werk, maar gewoon genieten. Ik neem aan dat jullie hetzelfde gaan doen en dat zette mij aan het denken, want komen jullie wel op Mamablogger tijdens Kerst? Ik kan mij heel goed voorstellen van niet! Daarom heb ik lang nagedacht over of ik wel blogs moet plaatsen tijdens de kerstdagen…

Een pauze?

Veel bloggers lassen een korte pauze in tijdens de kerstdagen, maar na lang wikken en wegen heb ik besloten dat toch niet te doen. Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen dat je tussen de bedrijven door even lekker wilt ontspannen (of aan je schoonmoeder wilt ontsnappen haha) en daarom ben ik er tijdens de kerstdagen ook gewoon voor je! Hier zul je dus alle dagen tijdens de kerstvakantie gewoon één of meerdere blogjes vinden online. De diary’s gaan gewoon door, op eerste Kerstdag heb ik een uitgebreide kerstboodschap voor jullie, op oudjaarsdag gaan we samen het nieuwe jaar uit en op nieuwjaarsdag luiden we samen 2019 in.

Waarom ik dat doe? Ik ben al zoveel jaren gewend om iedere dag te bloggen dat het een soort ‘way of life’ is geworden. Ik kan het heel moeilijk loslaten en waarom zou dat moeten als ik ook gewoon vooruit kan werken? Ik houd onwijs van mijn werk en ben gewend om altijd maar door te gaan. Dat zit in me en eerlijk gezegd vind ik het helemaal niet erg. Ik vind het leuk om er alle dagen voor jullie te zijn. Ook op dit soort dagen.

Ik weet dat de bezoekersaantallen op dit soort dagen om te huilen zijn, maar daar doe ik het niet voor. Ik wil er gewoon voor jullie zijn, 365 dagen per jaar. Dat heb ik jaren geleden beloofd en daar houd ik mij aan zo lang het gaat.

En als je echt even aan alles en iedereen wilt ontsnappen; er staan inmiddels ruim 1900 blogjes online dus jij komt de Kerst wel door! Zo kun je al mijn zwangerschapsupdates nog eens teruglezen, je kunt mijn 42 gratis en low budget uitjes nog eens doornemen (je moet toch wat in de kerstvakantie), je kunt spontaan de muur groen gaan verven of je neemt je voor om in 2019 aan je carrière te gaan werken en gaat mijn carrière blogs (nog) eens lezen. Ik heb die 1900 blogjes immers niet voor niets geschreven 😉

Zie ik je tijdens de Kerst nog even op Mamablogger? Ik hoop het!

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *