Home + Christmas Countdown #5 | Last minute bedankje voor de juf!

Christmas Countdown #5 | Last minute bedankje voor de juf!

Toch nog een tweede blogje vandaag. Het is nu 6.30 uur en Patrick verklaart mij voor gek dat ik dit alsnog doe, maar ik deel ieder jaar een last minute tip met jullie als bedankje voor de juf. Veel juffen zullen zeggen dat het niet hoeft en dat is natuurlijk ook zo, maar Kerst draait om delen en ik vind ook dat je best je dankbaarheid mag tonen in deze tijd. Dit bedankje voor de juf hoeft nauwelijks geld te kosten, want met een beetje geluk heb je dit al in huis!

Last minute kerstcadeautje voor de juf

Vorige week kocht ik een ontzettend leuk kerststalletje met daarbij 5 kleine kaarsjes. Een van deze kaarsjes zit in het stalletje, maar branden we niet op. Ik heb dus nog 4 kaarsjes over. Deze zijn voor de juffen. Ik heb ze twee om twee bij elkaar gebonden met leuk touw en er een kaartje aan gehangen met de volgende tekst; “bedankt voor alle lichtpuntjes van het afgelopen jaar.” Deze kaarsjes heb ik in een zakje gedaan met wat kerstconfetti (die ik al had gekocht als versiering bij de kerstboom lolly’s voor het kerstdiner) en klaar is je cadeautje!

Dit ziet er toch heel erg leuk uit? Het hoeft namelijk niet veel te zijn of te kosten om iemand te verrassen. Het gaat om het gebaar en om wat je wilt zeggen tegen elkaar. Dat is waar Kerst voor mij om draait. Een beetje waardering, begrip en vooral dankbaarheid.

Mocht je dit in huis hebben kun je dus heel gemakkelijk een leuk cadeautje maken! Ik weet zeker dat de juffen (of meesters natuurlijk) dit gebaar wel kunnen waarderen. Geven jullie wat aan de juffen met Kerst of alleen tijdens een juffendag bijvoorbeeld? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Anke
    20 december 2018 / 08:17

    Hier gaat 1 juf weg bij Cas in groep 2. Vandaag laatste dag. Ze was een invaljuf maar uiteindelijk toch het eerste half jaar gehad. Dus vanavond bij kerstdiner biedt Cas haar een een kleinigheidje aan met een eigengemaakt kaartje.
    Wel zo netjes.