Home + Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #5 | Pretfabriek Woerden

Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #5 | Pretfabriek Woerden

Onze Indoor Speeltuinen Test loopt (voorlopig) ten einde. Afgelopen maand bezochten we maar liefst vijf indoor speeltuinen waar we nog niet eerder zijn geweest. Sommige concepten kenden we wel, maar de locaties kenden we nog niet. Helemaal nieuw voor ons was Pretfabriek Woerden. Van een collega hoorde ik al dat je daar de allerleukste glow golf hebt, maar wij gingen naar de speeltuin. Of die net zo leuk was, lees je hieronder.

Binnenkomst

Als je binnenkomt, valt de industriële sfeer meteen op. Past natuurlijk perfect bij de naam Pretfabriek. Een lichte ontvangstruimte met heel vriendelijk personeel. Vervolgens kun je naar binnen waar je een grote, open garderobe hebt waar de kinderen hun jassen op kunnen hangen als je dat makkelijk vindt. Dit hoeft niet perse. Loop je verder, dan zie je een mooi, industrieel ingericht restaurant waar je ook verjaardagen kan vieren. Nog een stukje verder kom je binnen in het speelgedeelte.

Wat ons meteen opviel was dat de ruimte niet zo heel groot is, maar dat maakt het wel heel erg overzichtelijk. Zeker wanneer je met kleine kinderen bent. Er werden op het moment dat wij er waren een aantal verjaardagen gevierd. Deze werden gevierd aan aparte tafels met een stalen frame van een huisje er omheen. Heel erg leuk. Op de rechter foto hierboven zie je dat ook een beetje. Echt inzoomen ging niet, omdat ik anders andere personen op de foto zou zetten. Kortom, er is echt aandacht besteed aan het interieur van de Pretfabriek.

Wat is er te doen?

Er is behoorlijk veel te doen, zowel voor de kleintjes als voor de oudere kinderen. Milan is nu 12 en voor hem was het nog net leuk. Vooral de glijbanen. Die gaan lekker snel en is wat stijler. Gaat je kind liever nog niet zo hard? Dan zit ernaast een glijbaan met wat meer hobbels waardoor deze wat langzamer gaat.

Verder zijn er behoorlijk wat trampolines, is er een verkeersbaan waar je met kleine autootjes overheen kan racen (de favoriet van Floris!), er kan gebouwd worden, geklommen en er is een mega ballenbak waar je ook met de ballen kan schieten en ze omhoog kan laten zweven. Tot slot is er nog een silent disco en je kan er glow golfen (de favoriet van mijn collega). Superleuk allemaal!

Eten en drinken

Extra veel foto’s van het eten dit keer, want dat verdient echt een mega compliment. Toen ik de foto van de borrelplank op Instagram zette, kreeg ik behoorlijk wat reacties. Deze gingen allemaal over het feit dat er ook lekkere, gezonde dingen op de plank te vinden waren. Dit zie je niet vaak. Wij hadden een plank voor vier personen en dit was zoveel dat we hierna niet eens meer thuis hoefden te eten. Een perfecte combinatie van snacken, gezond snacken en producten die eigenlijk iedereen wel lust.

Dit alles wordt gemaakt in de open keuken. Het is duidelijk dat ze kwaliteit willen bieden aan de gasten. Niet alleen leuk en lekker als je hier als gezin een middagje heen gaat, maar ook heel leuk om te serveren als je hier een verjaardag viert. Het voelt toch net even anders dan wanneer je naar een andere indoor speeltuin gaat.

Samengevat: dit vinden we fijn aan Pretfabriek Woerden

 • Leuke, industriële setting;
 • Klimrek waar je doorheen kan kijken zodat je je kinderen in de gaten kan houden;
 • Enorm vriendelijk personeel;
 • Leuke plek om kinderverjaardagen te vieren;
 • Gratis parkeren naast de deur;
 • Zeer goede keuken met veel keuze in gezond eten (love de borrelplank!);
 • Er is een silent disco!;
 • Veel verschillende speelmogelijkheden voor kinderen in een brede leeftijdsgroep.

Praktische informatie

 • Adres: Oostzee 8 3446 CH Woerden
 • Parkeren: gratis
 • Entree: €9,95 per kind. Begeleiders betalen €2,95 per persoon.
 • Openingstijden: alle dagen van 9.30 uur tot 18.30 uur. Op vrijdag is de golf geopend tot 22.00 uur. Let op: in de weekenden en vakanties moet je reserveren.

Wij hebben ons meer dan prima vermaakt bij Pretfabriek Woerden. Wat ons betreft een aanrader voor kinderen én volwassenen.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *