Home + Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #2 | Monkey Town Warmond

Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #2 | Monkey Town Warmond

Hoe leuk is het om voor je blog diverse indoor speeltuinen te testen en de bevindingen te delen met je lezers? Dat dacht ik eind vorig jaar toen ik naar nieuwe inspiratie zocht voor het komende jaar. Budget uitjes zijn populairder dan ooit nu de prijzen zo enorm zijn gestegen. Zelfs voor een middagje bioscoop kan het al behoorlijk in de papieren lopen. Wat is dan een alternatief? Nou, een indoor speeltuin kan zo’n alternatief zijn. Daarom bezoeken wij deze maand vijf indoor speeltuinen die we nog niet kennen. We testen deze met de jongens en onze bevindingen lees je vervolgens op Mamablogger. Vandaag vertel ik jullie alles over Monkey Town Warmond.

Binnenkomst

Als je naar Monkey Town Warmond gaat word je aangeraden te parkeren bij de nabijgelegen tennishallen. Een goed idee, want daar zit een overzichtelijke parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. Vanaf daar is het zo’n twee minuten lopen naar Monkey Town. Je komt binnen en vervolgens zie je een enorme ruimte waar van alles te doen is voor jong en oud. Een heel grote peuterzone, maar ook hier veel trampolines, een groot klimrek én je kan er lasergamen!

De jongens namen alles in zich op en er werd een plan gemaakt. We moesten nog eten dus besloten dat eerst te doen. Daarna wilden ze graag naar het lasergamen om vervolgens weer los te gaan op alle speeltoestellen.

We kozen een plek in het midden van Monkey Town waar we goed zich hadden op de trampolines, de peuterzone en een groot deel van het enorme klimrek. Ook zaten we dicht bij de bar en de toiletten. Een fijne en overzichtelijke Monkey Town.

Spelen maar!

Na de lunch was het tijd om te spelen! De jongens sprongen op de trampolines, klommen op het immens grote klimrek, reden op een autootje en gingen natuurlijk met papa lasergamen. Ze vonden alles even leuk (zelfs onder tiener vond het dus nog leuk) en waren verrast door het enorme aanbod speeltoestellen. Floris vond de peuterzone stiekem nog wel leuk en heeft zich met andere kinderen prima vermaakt met al deze ballen. Die moesten ze in een koker stoppen. Vervolgens gingen de ballen naar een grote bak die open ging als deze vol zat. Gevolg: alle ballen kwamen naar beneden tot groot hilariteit van Floris. Milan was ondertussen te vinden op de trampolines en het klimrek.

 

Eten en drinken

Dit keer kozen we wel voor iets ongezonds. Soms mag dat wel een keertje en die avond zouden we toch gezond eten. Mocht je wel iets gezonds willen of juist iets kleins, dan is dat er uiteraard ook. Er is namelijk een vrij uitgebreide menukaart. Voor de jongens kozen we een kids menu. Zij gingen voor een patatje met kipnuggets. Pat ging voor een patatje met een kroket en ik ging voor het patatje met een kaassouflé. Het eten was snel klaar en echt lekker. Ook zat er een zakje snoep in de box van de jongens. Misschien handig om te weten, maar het snoep in dit zakje is gelatine vrij.

 

Samengevat: dit vinden we fijn aan Monkey Town Warmond

  • Heel veel speelgelegenheid voor de kleintjes.
  • Het lasergamen was een groot succes!
  • Een grote peuterzone.
  • Ook hier een ruime keuze wat betreft eten en drinken (ook glutenvrij en halal).
  • Er zijn bestelzuilen om je eten en drinken snel te bestellen.
  • Er is veel te doen voor oudere kinderen.
  • Autootjes om in te kunnen rijden (hier heb je geen los geld voor nodig, maar kan je ter plekke pinnen bij het autootje).
  • Veel zitruimte dus er is altijd wel een plek om te zitten.
  • Gratis parkeren.
  • Je kan er heel veel uren vertoeven terwijl de kinderen zich prima vermaken.

 

Praktische informatie

Adres: Veerpolder 15b 2361 KX Warmond
Parkeren:
gratis. Tip: parkeer bij de tennishallen. Dat is een overzichtelijke parkeerplaats en vanaf daar is het zo’n twee minuten lopen naar Monkey Town. 
Entree:
€9,95 regulier tarief, peutertarief €5,50, begeleiding boven 18 jaar is gratis net als baby’s tot 1 jaar.
Openingstijden: Monkey Town Warmond is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Ben jij weleens bij Monkey Town Warmond geweest? Wij hebben ons er prima vermaakt!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *