Home + De Kletspot in je interieur!

De Kletspot in je interieur!

Een paar weken terug vertelde ik je voor het eerst over de Kletspot. Wij hebben zelf de kindereditie gekocht en dat zorgde voor openhartige gesprekken aan de eettafel. Deze tip wilde ik graag met jullie delen, maar de reacties waren overweldigend. Niet alleen schoten de bezoekersaantallen die dag door het dak, maar veel mensen reageerden ook via social media. Hoog tijd voor een vervolg. Naast nuttig, blijkt de Kletspot ook nog eens heel leuk te staan in je interieur 😉

Wat is een Kletspot?

Mocht je het de vorige keer gemist hebben; de Kletspot is een pot met daarin ruim 100 kaartjes met vragen, stellingen en dilemma’s. Het doel van de Kletspot is offline te gaan en tijd te maken voor échte gesprekken. Ideaal voor avondjes met eters en tijdens andere gezellige gelegenheden. Ik vertelde het in het vorige artikel ook al, een restaurant in Waddinxveen heeft ze op iedere tafel gezet omdat de eigenaar zich irriteerde aan al die gasten die de hele avond op hun telefoons zaten te kijken in plaats van een gezellig gesprek te voeren. Het blijkt een goede zet te zijn en de potten zijn enorm populair.

De Kletspot in je interieur

Inmiddels hebben wij er wat Kletspotten bij gekocht en gekregen. Van Kletspot zelf kregen wij een navuldoosje (ook geschikt als reiseditie), een nieuwe pot voor mannen (de gozer editie) en nog een kindereditie. De kindereditie die wij al hadden heb ik weggegeven en zelf hebben we de gewone editie er nog bij gekocht.

Omdat de potten er zo ontzettend leuk uitzien hebben we deze op tafel gezet. Het staat heel leuk en mensen pakken ook echt de kaartjes uit de potten als ze hier zijn.

Het is inmiddels een blikvanger op onze tafel en past door het zwart/wit perfect bij ons interieur. Het is een ontzettend leuk cadeau en kan ook heel goed in combinatie met het hangblad. Ook deze liet ik eerder al zien en was een groot succes.

Kortom, ook de andere edities zijn ideaal als cadeau en je weet zeker dat ze niet ergens achterin de kast verdwijnen.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *