Home + Dit shopte ik tweedehands voor Milan!

Dit shopte ik tweedehands voor Milan!

Vintage is hip en we worden steeds duurzamer. Dat is misschien ook wel de reden dat kinderkledingbeurzen steeds populairder worden. Vooral de beurzen waar echt kritisch wordt gekeken naar de ingebrachte kleding (geen vlekken, niet verwassen, als nieuw, heel etc. ) en waar je dus merkkleding kunt shoppen voor een prikkie. Afgelopen maandag was ik weer op de beurs waar ik altijd graag heen ga en ik heb daar behoorlijk mijn slag geslagen voor Milan. Het is bizar wat ik daar allemaal kocht en dat wilde ik jullie graag laten zien.

Dure merken voor hele kleine prijsjes

Ik ging erheen om wat korte broeken en t-shirts te halen voor de zomer. Je weet nooit hoe de zomers in Nederland zijn en ik koop van tevoren ook niet zoveel. Mocht dan blijken dat het toch warm is, ga ik snel de stad in en koop ik het één en ander. Risico is dan wel dat er niet zoveel keuze meer is of je heel veel kinderen in dezelfde kleding ziet lopen. Zeker jongetjes.

T-shirtjes kunnen nog prima onder een vest of spijkerjasje dus dat is altijd goed, maar ik wilde ook alvast wat korte broekjes klaar hebben liggen. Toch had ik niet kunnen vermoeden dat ik zoveel zou kopen als dit, maar dit konden we echt niet laten liggen.

Mijn moeder ging gezellig mee en meestal kijken we naar wat we leuk vinden, doen dat in een grote tas en kijken daarna naar wat we echt mee naar huis nemen. Toch was er een verkoper die zoveel mooie en dure merkkleding verkocht voor heel weinig (en dus écht als nieuw!) dat we ook veel meer hebben meegenomen!

Dit waren alleen de tops, 15 stuks!

Ik kocht er nog 4 prachtige korte broeken bij. Op de foto zien de kleuren er iets minder mooi uit, maar ik had helaas niet zulk goed licht. Zo is het rood in het echt veel minder fel.

En nog een klein beetje voor Floris

Voor Floris kocht ik een Lacoste polootje, een Marco Polo broekje en een Noppies broekje. In totaal had ik dus 22 stuks kleding van hele dure merken voor €100,-! Als ik kijk naar de winkelwaarde dan schat ik die rond de €550,- en misschien zelfs wel meer, bizar toch?

Kopen jullie weleens tweedehands merkkleding en ben je er dan net zo blij mee als ik? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 23 maart 2018 / 07:36

  Wat een goede aankopen. Bij ons in de buurt zijn helaas niet zulke kleding markten van merken.
  Ik koop misschien 2x per jaar via Mp een 2e handsset. Fijner is wanneer je het kan zien, zoals markten, of het echt nig netjes is.

 2. Christine
  24 maart 2018 / 11:07

  Wauw!!! Ben jij even goed geslaagd zeg! Ik weet dat het geluk hebben is, maar op welke beurs was je dan als ik vragen mag?

  • 24 maart 2018 / 21:49

   Dit bij de Oly’s kinderkledingbeurs bij Olympia in de voetbalkantine. Wordt twee keer per jaar gehouden. Vaak begin en april en oktober (met de kinderbijslag), maar was nu wat eerder vanwege de Pasen. Als je zelf kleding inbrengt mag je al eerder shoppen en daardoor heb ik zoveel tofs kunnen kopen. Ze hebben een Facebookpagina 😉

   • Christine
    26 maart 2018 / 07:48

    Wauw, dankjewel voor je uitgebreide antwoord. Van het najaar dan hopelijk m’n geluk beproeven ?