Home + Hebben! De nieuwe WOWN collectie van Kwantum

Hebben! De nieuwe WOWN collectie van Kwantum

Nee, nog steeds geen samenwerking met Kwantum (i wish!), maar wel een te gekke nieuwe collectie die ik graag met jullie wil delen. Kwantum is namelijk een samenwerking aangegaan met drie interieurbloggers en daar is de nieuwe WOWN collectie uit voort gekomen. Een collectie met supergave en betaalbare accessoires. Dit zijn mijn favorieten.

De drie bloggers (&Suus, Zilverblauw en Binti Home) mochten hun favoriete kleuren en en items verwerken in de nieuwe collectie. Binnen deze WOWN collectie zijn dus drie eigen collecties van de drie bloggers ontstaan. Drie eigen stijlen die je heel goed met elkaar kunt mixen en matchen. Er zitten items bij die ik zeker in de woon- en slaapkamer zou willen hebben, maar ik vind de kussentjes en posters uit de collectie van Zilverblauw bijvoorbeeld ook heel tof op een meisjeskamer. Het is maar net wat je eigen stijl is.

Mijn favorieten uit de WOWN collectie van Kwantum

Mijn voorkeur gaat het meeste uit naar de collectie van blogger &Suus vanwege de rustige kleuren. Ik vind onder andere de tafeltjes heel erg leuk, maar ook de ronde prikborden. Heel tof in de keuken voor alle briefjes van school en uitnodigingen voor een kinderfeestje, maar dit prikbord is ook heel handig op de kinderkamer.

Ik vind de ronde vaasjes geweldig net als de rieten lamp. Ik kan mij bij die lamp ook heel goed voorstellen dat je deze zou gebruiken bij de aankleding van een kinder- of slaapkamer.

Mijn stijl is anders dan de collectie van Zilverblauw, maar ik vind deze vierkante stolp wel heel gaaf!

Tot slot nog wat toffe items uit de collectie van Binti Home;

De kandelaren passen heel goed op onze grote eettafel met donkergroene stoelen. Ze zijn heel eenvoudig, maar de vorm en de kleuren maken er echte blikvangers van.

Waar kun je de WOWN collectie kopen?

Een groot deel van de WOWN collectie vind je in de Kwantum winkels, maar sommige items zijn alleen online te koop. Kijk dus vooraf even goed op de website van Kwantum zodat je niet voor niets naar de winkel rijdt.

Open sollicitatie

En beste mensen van Kwantum, mochten jullie ooit een kindercollectie willen maken met drie Mamabloggers, ik houd mij van harte aanbevolen 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties