Home + Lijstje van de week | De lekkerste valentijnsfilms op Videoland en Netflix

Lijstje van de week | De lekkerste valentijnsfilms op Videoland en Netflix

Na kerstfilms heb ik een nieuwe Guilty pleasure; valentijnsfilms. Ik vind romantische films, waarvan je sowieso al weet hoe het eindigt, echt heerlijk. Dat is met kerstfilms zo en valentijnsfilms zijn natuurlijk niet anders. Ik heb een paar van die films voor je opgezocht, heb er een aantal gekeken en ze voor je verwerkt in het lijstje van de week. Welke ga jij kijken?

Videoland

All Things Valentine

Ik begin maar meteen met één van mijn favorieten: All Things Valentine. In deze film speelt Sarah Rafferty (Donna uit Suits) schrijfster Avery die een dagelijkse column schrijft in aanloop naar Valentijnsdag. Ze schrijft deze onder haar schuilnaam en hoewel vrouwen haar column verslinden, is dierenarts Brendan niet zo blij met Avery. Zijn relatie loopt op de klippen door haar relatieadvies en hij besluit te anoniem te reageren op de columns. Ze weten van elkaar niet wie ze zijn, maar je weet denk ik wel hoe dit gaat lopen. Maakt ook helemaal niet uit, want het is een heerlijke film al miste ik Donna wel een beetje 😉.

Valentino

Ken je deze film met Najib Amhali nog? Snelle auto’s (vinden de mannen leuk 😉), maar wel een romantisch verhaal over Valentino, de Maserati verkoper die op het punt staat te gaan trouwen met zijn vriendin Monique, de dochter van zijn baas. Niets aan de hand zou je zeggen, ware het niet dat Valentino helemaal niet Italiaans is…

Valentine’s again

Deze film heb ik nog niet gezien, maar heeft wel één ingrediënt dat terug komt in diverse Valentijnsfilms; iemand die een hekel heeft aan Valentijn en de hoop in de liefde heeft opgegeven. Dat geldt dus ook voor Katherine, maar zoals het iedere goede Valentijnsfilm betaamt, zal ook dit zeker goed komen.

Netflix

Brasserie Valentijn

Het is alweer even geleden dat ik deze film heb gezien, maar het is wel een ontzettend leuke film en de enige Nederlandse film in dit rijtje. Valentijn en haar broer Angelo runnen samen Brasserie Valentijn en op Valentijnsdag zijn alle tafels gereserveerd. De gasten komen binnen en ieder stel heeft een eigen verhaal. Dat geldt overigens ook voor Valentijn en Angelo…

Nog meer romantische films

Naast deze echte Valentijnsfilms zijn dit ook heerlijke films om te kijken:

❤️ Notting Hill

❤️ The Notebook

❤️ Weg van jou

❤️ Zwaar Verliefd

❤️ Alles is zoals het zou moeten zijn

❤️ Falling Inn Love

❤️ Set it Up

Heerlijke series met veel romantiek

❤️ Firefly Lane

❤️ Sweet Magnolias

❤️ Chesapeake Chores 

Hoe je Valentijnsdag ook viert, zo kom je deze dag wel door. En met heel veel chocolade en lekkere hapjes natuurlijk 😉. Happy Valentine!

liefs

Films en seriesFilms en series

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *