Home + Lijstje van de Week | 6x de nieuwe planners van HEMA én accessoires!

Lijstje van de Week | 6x de nieuwe planners van HEMA én accessoires!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: HEMA heeft een nieuwe planner collectie en wat is ‘ie weer leuk! De stijl van deze planners is een stuk minimalistischer dan de vorige collectie, maar deze planners staan nog altijd leuk op je bureau, tafel of nachtkastje. Ik laat je een aantal van de nieuwe planners van HEMA zien en bij planners horen natuurlijk accessoires. Ook die laat ik je zien!

1. Budgetplanner

Ik begin met mijn favoriet: de budgetplanner die je gedurende een jaar kunt gebruiken en je kan op ieder moment beginnen. Je maandinkomen, je vaste lasten én natuurlijk al je uitgaven. Juist door het te noteren creëer je rust en overzicht. Dat is een schot voor open doel, maar veel van ons doen dit nog niet of hebben dat overzicht nog niet. Online is deze planner al erg populair!

2. Levensplanner

Waar wil je heen in het leven en welke doelen heb je? Dat zijn vragen die ik mijzelf de afgelopen periode veelvuldig heb gesteld. Leef ik mijn mooiste leven en doe ik 100% wat ik zou willen doen? Het eerlijke antwoord daarop is ‘nee’. Ik ben met heel veel dingen gelukkig, maar niet met alles. Deze planner kan helpen met het formuleren van de doelen en de weg er naartoe.

3. Dankbaarheidsdagboek (gratitude journal)

Zodra ik ziek thuis kwam te zitten eind februari, kocht ik dit dankbaarheidsdagboek. Ik was angstig en maakte mij ontzettend veel zorgen. Dit boekje heeft mij in ieder geval door de eerste weken heen geholpen, omdat ik zo wel stil moest staan bij alle mooie en leuke dingen. Het zet je met beide benen op de grond en je realiseert je heel snel dat er iedere dag wel iets moois gebeurt of dat er iedere dag wel iets is waar je dankbaar voor kan zijn.

4. Doelenplanner met spiegel

Wil je iedere dag stilstaan bij je doelen en kun je daarop wel wat focus gebruiken? Dan is deze planner wat voor jou! Je staat ’s morgens en ’s avonds stil bij je doelen en hoe je je die dag voelde. Zo’n dagelijkse check-in is zeker niet zweverig heb ik de afgelopen periode geleerd. We denderen namelijk maar door, ik dus ook, en dat bleek pas echt slecht te zijn. Omdat je dagelijks bezig bent met je doelen en daar positief naar kijkt en mee aan de slag bent, krijg je energie. En dat is precies wat mij moeders wel kunnen gebruiken, haha.

5. Maaltijdplanner met uitgumbare pen

Een goede manier om je aan een boodschappenbudget te houden, is het maken van een maaltijdplanning. Kun je bijvoorbeeld lekkere maaltijden koken met de weekaanbiedingen van jouw vaste supermarkt? Het maken van een maaltijdplanning zorgt ervoor dat je beter uitkomt met een budget, maar je verspilt ook minder voedsel, omdat je veel gerichter boodschappen doet.

6. Werkplanner

Ik heb deze werkplanner nog uit een eerdere collectie en wat is deze fijn! Per dag heb je twee schrijfvellen met daarop ruimte voor afspraken, to do’s en notities. Ik kan niet anders zeggen, dan dat is gewoon een hele fijne, basic planner is voor op het werk.

Planner accessoires

Stickerboek

Bij een planner horen stickers. Althans, dat vind ik. Daar zou gewoon beleid op moeten komen, haha. Het maakt de planner niet alleen persoonlijker, maar door middel van stickers, maak jij van een algemene planner, jouw ideale planner omdat je hem op een bepaalde manier in kan delen met stickers. Dit stickerboek bevat 20 vellen. Daar kun je voorlopig wel mee vooruit!

Schrijfwaren organizer

Al je schrijfwaren bij elkaar bewaren, doe je met deze schrijfwaren organizer. Zo neem je alles eenvoudig mee zonder je pennen en stickers kwijt te raken. Eenmaal thuis leg je deze weg en houd je alles overzichtelijk bij elkaar. Ideaal!

Sticky notes met tabs

Hier in huis slingeren overal sticky notes rond en ook Floris heeft ze inmiddels ontdekt en is fan. Dit pakje bevat 100 vellen welke je naar wens in je planner kun plakken met wat extra aantekeningen erbij. Juist omdat deze tabjes heeft, zijn ze heel erg handig om te rubriceren.

Bedrukte sticky notes

Net zo handig zijn deze bedrukte sticky notes met extra schrijfruimte. Dit blok bevat in totaal 400 velletjes dus ook hier kun je wel even mee vooruit denk ik.

Dit waren mijn favorieten uit de nieuwe planner collectie van de HEMA. Welke is jouw favoriet?

liefs

Sidenote: in dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets bestelt via één van deze links, ontvang ik daar een kleine commissie over. Dit kost jou niets extra en ik kan uiteraard niet zien wat iemand bestelt. Het is voor mij een klein, maar fijn extraatje. 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *