Home + Dit is de nieuwe plannercollectie van HEMA!

Dit is de nieuwe plannercollectie van HEMA!

Heb je ooit genoeg planners en boekjes? Als het aan mij ligt niet hoor ?. Ik gebruik nog steeds met veel plezier mijn Structuurjunkie planner, maar heb tegenwoordig ook weer losse to do lijstjes voor Mamablogger, voor op mijn werk, met ideetjes voor de podcast etc. Ik heb eigenlijk altijd wel een excuus voor een extra planner of boekje. Het is dat de winkels nog dicht zijn, maar je kunt de nieuwe plannercollectie van HEMA natuurlijk wel bestellen. Het is een uitgebreide collectie met veel extra’s voor je planner.

De planner

Ik begin met deze planner. Deze bevat geen data dus je kunt op iedere gewenste dag beginnen hierin. Je kunt achter de tabbladen je to do lijstjes kwijt, maar ook weekplanners, maandplanners en notities. Aan de achterkant van de kaft zit nog een insteekhoes om kleine, losse papiertjes in te bewaren. Een handige planner die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.  De planner kost €5,- en je shopt deze hier.

De maaltijdplanner

Met deze maaltijdplanner maak je iedere week een overzicht van de maaltijden die je wilt koken en daarnaast maak je meteen een boodschappenlijstje. Dat is handig! Deze maaltijdplanner kost €3,50 en je vindt deze hier.

De dagplanner

Deze dagplanner is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een dagje thuis werkt en je dag optimaal wilt benutten. Per uur (van 6.00 tot en met 21.00 uur) kun je opschrijven wat je moet doen. Hier kun je ook je ommetje op plannen ?. Je vindt de planner hier voor €3,-

De A4 bureau dagplanner

Dit is mijn persoonlijke favoriet uit deze nieuwe plannercollectie. Ik kan hier heel erg blij van worden. Deze dagplanner is er in A4 formaat en deze kun je op je bureau zetten. Je schrijft hierop je doelen, prioriteiten, afspraken, to do lijst en notities. Deze planner is overigens ook tof om te geven als juffenbedankje. Hij bevat 50 pagina’s dus bij dagelijks gebruik doe je er maar 1,5 maand mee. Dat is wel jammer, maar hij is wel heel erg tof. Deze planner kost €5,- en vind je hier.

Magnetische whiteboard weekplanner

Dit is lekker overzichtelijk; een whiteboard weekplanner. Deze is per dag verdeeld in drie dagdelen: ochtend, middag en avond. Bij het bord zit een stift en 20 magnetische stickers die je op elke willekeurige plek op het bord kunt ‘plakken’ en waarop je je geplande activiteiten schrijft. Met de haakjes aan de achterkant kun je het planningsbord aan de muur bevestigen. Je shopt deze whiteboard hier voor een tientje.

De levensplanner

Dit is ook zo’n gave planner! Deze planner helpt je stap voor stap jouw doelen voor de toekomst inzichtelijk te maken. Doordat je hier dagelijks mee bezig bent en maandelijks een conclusie schrijft, kom je steeds dichterbij je doel en weet je waar je wel of niet blij van wordt. Je kunt de planner als weekagenda gebruiken en heeft dan iedere maand een overzicht. De dagen, weken en maanden kun je zelf invullen, zodat je hem op ieder moment kunt gebruiken. Het boek is zelf in te richten om je leven en ambities te plannen. In het boek zit ook een roze leeslint. Deze planner kost €7,50.

De planner extra’s

Dan zijn er nog een aantal leuke extra’s die het plannen nog overzichtelijker maken:

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze sticky notes in de vorm van tabblaadjes? Ik vind het fantastisch!

Of deze stickers die je in je planner kunt gebruiken? Handig toch?

Ik denk dat ik genoeg heb laten zien. Deze nieuwe plannercollectie is te gek en ik zou het graag in het echt willen zien. Toch ben ik ontzettend enthousiast en wil ik ook vast wat bestellen om cadeau te geven. Wat vind jij van deze nieuwe collectie?

 

liefs

Kantoor en schoolKantoor en school

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *