Home + Lijstje van de Week | 5x mijn favorieten van afgelopen week

Lijstje van de Week | 5x mijn favorieten van afgelopen week

Het is vrijdag dus is het weer tijd voor een nieuw Lijstje van de Week! Dit keer eentje met mijn favorieten van afgelopen week. Dit kan van alles zijn. Van een favo tv-serie tot iets lekkers of een echte musthave. Deze vijf favorieten zijn heel uiteenlopend, maar ik word hier zo blij van! Kijk je mee?

1. Marktplaats vondst: Dolfje Weerwolfje spel

Floris is een groot fan van Dolfje Weerwolfje. Hij heeft bijna alle boeken en iedere avond lezen we voor uit één van deze boeken. De film heeft hij ook al tig keer gezien en afgelopen oktober wilde hij perse een Dolfje Weerwolfje traktatie 😉 We vonden dit spel een tijdje terug op Marktplaats en Pat is deze op gaan halen voor €5,-. De best besteedde €5,- van afgelopen jaar, haha, want wat is dit een leuk spel! We hebben inmiddels al heel wat potjes gespeeld in het weekend en in de kerstvakantie. Aanrader!

Lees ook: Dolfje weerwolfje traktatie

2. Spaarchallenge producten

Ik hou van spaarchallenges. Het maakt sparen net even wat leuker, helemaal wanneer je dit samen met het gezin doet. Afgelopen woensdag deelde ik deze tip al in een uitgebreid artikel, maar deze twee Nederlandse boeken vol spaarchallenges kunnen ook niet ontbreken in dit lijstje. Je shopt ze voor een budgetproof prijsje en als je de kleine spaarchallenges lamineert, kun je er oneindig mee sparen.

Lees ook: spaarchallenges voor het hele gezin

3. ‘Fool me Once’ en ‘Safe’ op Netflix

Heb jij ‘Fool me Once’ al gezien op Netflix? Dit is de nieuwste Harlan Coben serie en wat hebben we ervan genoten! Pat en ik hebben er samen naar gekeken en het einde was ontzettend verrassend. Die zagen we niet aankomen. Na deze serie ben ik op zoek gegaan naar nog meer Harlan Coben series op Netflix en ik kwam de iets oudere ‘Safe’ tegen. Die hadden we nog niet gezien en hebben we afgelopen weekend uitgekeken. Ook weer zo’n serie waar pas aan het einde alles op zijn plaats valt, maar die wel vanaf het begin weet te boeien en spannend is. Beiden zijn dus aanraders! Dit geldt overigens ook voor ‘Stay Close’, maar die hebben we een hele tijd geleden al gezien.

4. Friends badbruisballen van Action

“Hadden we nog maar een bad”, zuchtte ik tegen Milan toen ik deze Friends badbruisballen zag bij de Action. Als groot fan van Friends had ik deze anders zeker meegenomen. Dit is toch een geweldig cadeau voor een fan?! Ik zeg, rennen naar de Action!

Lees ook: de leukste, nieuwe musthaves van Action

5. Tulpen van Albert Heijn

De hekkensluiter van dit lijstje met favorieten. Vorige week woensdag (de 10e) kocht ik deze tulpen voor maar €1,50 bij de Appie. Ik typ dit een week later en ze staan nog steeds heel erg mooi! Dit heb ik nog nooit gehad met tulpen en uitgerekend deze goedkope blijven staan. Dat maakt het een nog leuker koopje!

Welke van deze favorieten vind jij het leukst?

liefs

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *