Home + Budgettip | Nieuwe musthaves van Action #5

Budgettip | Nieuwe musthaves van Action #5

Nieuw jaar, nieuwe collectie! Afgelopen week deed ik weer een rondje door de Action en ik spotte heel wat leuke, nieuwe producten. Hieronder een overzicht van de leukste producten die ik spotte, met alvast een leuke tip voor een juffenbedankje en organiseer heel low budget een mini fotoshoot voor Valentijnsdag. Bijvoorbeeld met de kinderen voor opa en oma. Scrol snel verder voor de leukste musthaves van Action op dit moment!

1. Kaarsen in een potje!

Hoe schattig zijn deze potjes met kaarsen? In ieder potje zitten vijf kaarsen van 12 cm en ze zijn er in verschillende kleuren. Ik nam zelf een potje met groene kaarsen mee. Per potje betaal je €2,49. Koopje!

Tip: sla deze potjes alvast in als juffenbedankje voor het einde van het schooljaar. Leuk kaartje erbij, benoem wat lichtpuntjes en je hebt een heel tof, budgetproof cadeautje. Vind je dit geen leuk cadeautje in de zomer? Bewaar ze dan voor het einde van het jaar. Je weet immers niet of ze er dan nog zijn.

2. Mooie kandelaars

We blijven even bij de kaarsen, want hoe mooi zijn deze kandelaars in U-vorm? Ze zijn ongeveer 10 cm hoog en echt heel mooi. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want deze kosten €1,99 per stuk.

3. HK Living look-a-like kopjes

Ben je, net als ik, fan van de HK Living kopjes, maar vind je ze ook vrij prijzig? Dan is deze nieuwe budgetvariant van Action een heel goed alternatief! Ze zijn er in diverse varianten, maar ik vond deze twee wel erg mooi én een stuk budgetvriendelijker. Deze kosten namelijk maar €1,19 per stuk!

4. Superleuk serveren

Hou je van koken en/of maak je graag mooie borrelplanken en vind je het leuk om het net even op een andere manier te serveren? Dan zijn deze mini plankjes en pannetjes een goede tip. Ook zijn er nog mini frituurmandjes. Heel erg leuk om te gebruiken voor een verjaardag. De plankjes zijn gemaakt van mangohout en zijn ongeveer 15 x 10 cm. Ze kosten €0,99 per stuk. De pannetjes zijn gemaakt van RVS en kosten €1,99 per stuk. Zowel de plankjes als de pannetjes zijn er in diverse varianten.

5. Happy Valentine!

Wij doen zelf niet veel met Valentijn, maar deze ballonnen zijn wel erg vrolijk. In iedere verpakking zitten 16 ballonnen en per verpakking betaal je €2,99. Er zijn verschillende varianten.

Tip: Plak de ballonnen met Tesa strips op de muur, een beetje bij elkaar. Hiermee maak je een mooie achtergrond voor foto’s én beschadig je de muur niet als je de ballonnen eraf haalt. Leuk om met de kinderen te doen en de foto’s bijvoorbeeld aan opa en oma te geven of een mooie kaart.

6. Ideale paaseieren om te zoeken

Ken je dat, wil je paaseieren verstoppen in de tuin, is het te zonnig om chocolade eieren te verstoppen. Of het regent. Daar heb je met deze eieren geen last van! Oké, ik zou ook deze ook niet in de regen verstoppen, haha. Maar deze Disney eieren zijn in ieder geval van plastic en in plaats van chocolade eieren zijn het verrassingseieren. Geen idee wat er precies in zit, maar een uitkomst is het wel. Ook hiervan zijn verschillende varianten en in iedere zak zitten 15 eieren. Per zak betaal je €3,99!

Dit waren ze weer! Welke van deze producten vind jij het leukst?

liefs

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie