Home + Fijne budget broek: deze flared jeans van Only

Fijne budget broek: deze flared jeans van Only

De afgelopen jaren heb ik heel wat favorieten gehad wat betreft broeken. Een tijdlang zweerde ik bij de broeken van Only Carmakoma totdat de kwaliteit van die broeken begon af te nemen. Vervolgens viel ik behoorlijk wat af en werden de broeken van Red Button favoriet. Dat zijn ze nog steeds als het gaat om jeans, maar heel budgetproof zijn die broeken niet. Ik koop ze zelf dan ook vooral in de sale. Toch heb ik nu wel een heel fijne budgettip voor je: deze flared jeans van Only!

Budget broek: Onlroyal High Sweet Flared Jeans

Het lijkt alweer heel lang geleden, maar voor de kerstborrel van mijn werk hadden we met ons team afgesproken allemaal dezelfde outfit te dragen. Zowel de mannen als vrouwen droegen een zwarte broek (wij vrouwen een flared), een wit shirt of overhemd en hetzelfde hysterische kerstjasje, haha. Oh ja, en we zouden allemaal zwarte schoenen dragen. Helemaal leuk en we hebben er ook een prijs mee gewonnen.

Maar, terug naar de broek. Ik had geen goedzittende zwarte, flared jeans meer en mijn manager tipte deze broek van Only. Leuk geprijsd en verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Heel fijn als je niet zo lang bent, want als je van een flared korter moet laten maken, loop je altijd het risico dat je het model eruit haalt.

Ik bestelde dit model voor €39,99. Dat is nog eens een fijne prijs wanneer je een broek uit wil proberen. Het is de Onlroyal high sweet flared jeans en ik draag hier maat XL in lengtemaat 30. De broek sluit lekker hoog aan (heel fijn wanneer je, net als ik, een buikje hebt) en de lengte is mijn 165 cm helemaal top. Ook wanneer ik er sneakers onder draag in plaats van een hak tijdens de kerstborrel. Het is oprecht een heel fijn model!

Het enige nadeel van deze budget broek is dat deze er alleen in het zwart is. Ik zou hier ook heel graag een blauwe en grijze van willen hebben. Wie weet komen deze nog, maar mij kun je vooralsnog uittekenen in deze budgetproof flared van Only!

Wie weet heb je wat aan deze tip!

liefs

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Nathalie
  25 januari 2024 / 17:01

  Hoi hoi, rekt deze broek uit als je hem een tijdje aan hebt of blijft hij zoals hij is. Bepaalde broeken rekken wat uit na een poosje dragen en andere juist helemaal niks. Ik weet niet welke stof dat wel doet en welke stoffen juist niet. Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel ????

  • Marisca
   Auteur
   26 januari 2024 / 06:55

   Hi!

   Nee, deze rekt niet uit en blijft een mooie pasvorm hebben vind ik. Heb hem inmiddels vaak gewassen nu (wel binnenstebuiten) en hij lubbert of rekt niet uit. Hopelijk heb je daar wat aan.